VIDEO: FACEBOOK VERWIJDERT TRUMP-INTERVIEW

Het interview van Lara Trump met haar schoonvader Donald J. Trump is door Facebook verwijderd. Het platform gaf als reden hiervoor dat alle content afkomstig van de voormalig President niet is toegestaan.

Een Facebook-medewerker stuurde onderstaand bericht naar de familie Trump nadat Lara Trump het interview aankondigde. Hierin waarschuwde de medewerker dat het interview zou worden verwijderd zodra het op Facebook en Instagram wordt geplaatst.

De medewerker voegde eraan toe dat deze restricties gelden voor alle campagne-accounts, pagina's en alles wat in de geest van Trump geplaatst wordt.

De censuur van Big Tech is overduidelijk en niet nieuw. Ze zijn doodsbang. Daarom plaatsen we hier het interview met de President die op frauduleuze wijze uit Het Witte Huis is gezet.

Laatste berichten

DE UITDAGING OM MENS TE ZIJN IN HET TIJDPERK VAN ARTIFICIAL INTELLIGENCE

Redenatie is ons belangrijkste middel om de wereld te begrijpen. Hoe verandert dat als machines denken?

Covid-19: de feiten

De afgelopen tijd krijgen we steeds vaker het verzoek om een handig overzicht te geven van de belangrijkste Covid-feiten. Feiten die iedereen zou moeten kennen, maar angstvallig worden verzwegen.

VIDEO: FACEBOOK VERWIJDERT TRUMP-INTERVIEW

Het interview van Lara Trump met haar schoonvader Donald J. Trump is door Facebook verwijderd. Wij plaatsen het hier, in de vrije wereld!