VIDEO: FACEBOOK VERWIJDERT TRUMP-INTERVIEW

Het interview van Lara Trump met haar schoonvader Donald J. Trump is door Facebook verwijderd. Het platform gaf als reden hiervoor dat alle content afkomstig van de voormalig President niet is toegestaan.

Een Facebook-medewerker stuurde onderstaand bericht naar de familie Trump nadat Lara Trump het interview aankondigde. Hierin waarschuwde de medewerker dat het interview zou worden verwijderd zodra het op Facebook en Instagram wordt geplaatst.

De medewerker voegde eraan toe dat deze restricties gelden voor alle campagne-accounts, pagina's en alles wat in de geest van Trump geplaatst wordt.

De censuur van Big Tech is overduidelijk en niet nieuw. Ze zijn doodsbang. Daarom plaatsen we hier het interview met de President die op frauduleuze wijze uit Het Witte Huis is gezet.

Laatste berichten

VIDEO: FACEBOOK VERWIJDERT TRUMP-INTERVIEW

Het interview van Lara Trump met haar schoonvader Donald J. Trump is door Facebook verwijderd. Wij plaatsen het hier, in de vrije wereld!

YOUTUBE VERWIJDERT: 'MONOPOLY: EEN TOTAALPLAATJE VAN THE GREAT RESET'

De afgelopen dagen is er een fantastische docu over The Great Reset viral gegaan. Honderdduizenden mensen hebben de video van Tim Gielen inmiddels al gezien en dat heeft de elite ook opgemerkt.

HET INTERVIEW DAT JE NIET MAG ZIEN VAN YOUTUBE - DAVID ICKE

David Icke werd eergisteren geïnterviewd door het mediaplatform London Real. Veel mensen keken het interview live, maar het werd een minuut na afloop direct verwijderd door Youtube.