SHOW #500!

Het is de 500ste Jensen Show!

Onze missie om de waarheid te blijven verkondigen kan alleen doorgaan met steun van jullie. Kleine of grote bedragen, we zijn met alles blij en super dankbaar.

Voor show #500 geven we je de kans om Jensen op een unieke manier te feliciteren! Steun voor 500,- euro en als je wilt maakt Jensen speciaal voor jou een videoboodschap waarin hij je vragen kan beantwoorden of iets kan adresseren wat je maar wilt. Het is geheel aan jou of je dat wilt! Dan nemen we contact met je op.

Via deze link kom je op de betaalpagina. Je kunt natuurlijk ook direct 500 euro doneren via IBAN NL24FVLB0225149680 tnv RJP Media BV. Maar let op, laat wel je e-mailadres achter in de omschrijving als je een videoboodschap wilt!

500 afleveringen... we zijn jullie dankbaar dat jullie dit mogelijk hebben gemaakt. We gaan door tot het eind!

Laatste berichten

DE UITDAGING OM MENS TE ZIJN IN HET TIJDPERK VAN ARTIFICIAL INTELLIGENCE

Redenatie is ons belangrijkste middel om de wereld te begrijpen. Hoe verandert dat als machines denken?

Covid-19: de feiten

De afgelopen tijd krijgen we steeds vaker het verzoek om een handig overzicht te geven van de belangrijkste Covid-feiten. Feiten die iedereen zou moeten kennen, maar angstvallig worden verzwegen.

VIDEO: FACEBOOK VERWIJDERT TRUMP-INTERVIEW

Het interview van Lara Trump met haar schoonvader Donald J. Trump is door Facebook verwijderd. Wij plaatsen het hier, in de vrije wereld!

YOUTUBE VERWIJDERT: 'MONOPOLY: EEN TOTAALPLAATJE VAN THE GREAT RESET'

De afgelopen dagen is er een fantastische docu over The Great Reset viral gegaan. Honderdduizenden mensen hebben de video van Tim Gielen inmiddels al gezien en dat heeft de elite ook opgemerkt.