DUITSE RIVM GAF TOE TIJDENS FAKE PANDEMIE: LOCKDOWNS SCHADELIJKER DAN COVID-19, MASKERS NUTTELOOS

  • Het Robert Koch Instituut waarschuwde in december 2020 dat lockdowns schadelijk waren

  • Onderzoekers zeiden ook dat ze geen bewijs hadden dat maskers de verspreiding van virussen verhinderden

  • Maar gezondheidshoofden en de Duitse regering negeerden het advies van de onderzoekers

De Duitse topgezondheidsdienst wist al in december 2020 dat de lockdowns van Covid schadelijker zouden kunnen zijn dan het virus zelf en zei dat maskermandaten niet door bewijs werden ondersteund, zo is onthuld.

Uit nieuw gepubliceerde documenten van het Robert Koch Instituut (RKI) blijkt dat zijn onderzoekers expliciet hebben gewaarschuwd dat uit hun analyse bleek dat de lockdowns in Afrika ‘een verwachte stijging van de kindersterfte’ lieten zien.

‘De gevolgen van de lockdowns zijn deels ernstiger dan het virus zelf’, aldus het rapport van december 2020, terwijl een ander document uit oktober 2020 suggereert dat er ‘geen bewijs’ was ter ondersteuning dat medische FFP2-maskers de verspreiding van Covid zouden kunnen voorkomen. .

Maar de bevindingen werden nooit openbaar gemaakt, ondanks dat onderzoekers duidelijk pleitten voor de open communicatie van hun onderzoek in de notulen van vergaderingen, waarbij de Duitse regering ervoor koos wetgeving na te streven die hun eigen onderzoekers afraadden.

De onthullingen komen na een twee jaar durende juridische strijd tussen de RKI en het Duitse tijdschrift Multipolar, dat uiteindelijk de rechtszaak won om documenten te publiceren die zwaar waren geredigeerd door de gezondheidsdienst.

Multipolar heeft sindsdien een nieuwe juridische claim gelanceerd in een poging volledige toegang te verkrijgen tot de niet-geredigeerde documenten, die mogelijk een schat aan Covid-beleidsaanbevelingen verbergen die de RKI en de Duitse regering liever niet met het publiek wilden delen.

Bron