LIEGENDE FEMKE HALSEMA MOET AFTREDEN – DE JENSEN SHOW #11

2

2 COMMENTS

 1. Roddelnichten van Veronica Inside.
  De heren bij VI roepen van alles, maar wat heeft Baudet nu gedaan? Derksen en VI in het algemeen, is in dit soort situatie inhoudelijk erg zwak. Het is raar dat je bij Veronica zomaar wat mag roepen, wat niks met voetbal heeft te maken. mensen mag beschadigen zonder ook maar een feit te benoemen.

  FEIT het ANP is in handen van J de Mol,
  FEIT De mannen van VI worden betaald door wie?
  FEIT Het ANP publiceerden en verwijderd een lasterlijk bericht over FvD.

  Fascisme is dat grote bedrijven de macht overnemen in een land. De Molletjes zijn aardig op weg in die richting. de 3 van VI (en andere Mol artiesten) zijn in deze de propaganda fabriek voor de molletjes de usful idiotes. Het ANP de propaganda outlet en John de Mol Mussolini.

  https://www.telegraaf.nl/entertainment/141139576/derksen-ik-heb-spijt-dat-ik-op-baudet-heb-gestemd

 2. Harry had gelijktijdig twee gezinnen inclusief kinderen in beide gezinnen zonder dat de gezinnen het van elkaar wisten. Wat voor mens ben je dan, hoe kan je zoiets doen? Dan moet je een geboren leugenaar, harteloos, gewetenloos en een meester in list en bedrog zijn. Ik wil Harry desondanks best aardig vinden maar laat die man aub niet over fatsoen en eng beginnen, alsjeblieft.

  Idd schele Joop, fascisme is wanneer corporaties/grootkapitaal het beleid bepalen, daarom hebben ze oa het referendum afgeschaft. Het is hetzelfde nootje maar in een ander jasje, doodeng.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here