GERRIT HIEMSTRA IS EEN VERWARDE MAN – DE JENSEN SHOW #2

6

6 COMMENTS

 1. Heb net aflevering 2 afgekeken. Heerlijk om te weten dat ik elke dag een dosis humor met gezond verstand binnen kan krijgen. Ga zo door met De JENSEN Show…

  Die climate hoax speelt inderdaad al jaren. Ik zelf ben er is over na gaan denken. Maar zo had je vroegha op tv de cartoon serie Captain Planet en enkele films zoals Waterworld – The Day After Tomorrow – Al Gores an inconvenient truth. Waarbij er scenario’s voorbij kwamen die door de media zijn overgenomen. Maar gelukkig nooit zijn uitgekomen of gaan uitkomen. Maar wel iedereen ermee confronteren in allerlei media platforms, om zoveel mogelijk angst te zaaien (zo lijkt het wel).
  Het is daarom voor mij Ooo zo fijn dat er NU iemand is (JENSEN) die hierover het ECHTE geluid laat horen, bedankt!!!

 2. Hoi Jensen,
  Kunnen we het over Hongkong hebben want daar is echt iets aan de hand wat Nederlander moeten weten. Ik kan er heel veel over vertellen hier maar ik weet zeker dat jij dat beter kunt.

 3. Elke dag genieten op Jensen.nl! Ik weet dat ik in herhaling val maar ben ik de enige die hem zou willen ontmoeten? Fandag of opname met publiek zou leuk zijn.

 4. Zit Gerrit in een rijdende auto voor een programma – waar hij waarschijnlijk ook nog een keer voor betaald krijgt – wanneer hij de tweet van Jensen voorleest?! En dat is dan iemand die komt vertellen dat de aarde over 10 jaar vergaat omdat we oa autorijden en daarom moeten doen wat hij zegt. Het is toch niet te geloven deze waanzin!! De klimaathoax is bedacht als opstap naar een wereldregering en om zodoende volledige controle over de bevolking krijgen, en als kers op de taart zullen mensen vanwege doodsangst al hun geld overhandigen aan uitgerekend mensen die de grootse carbon footprint hebben in de hoop dat de aarde gered zal worden. Het is totaal krankzinnig maar het toont wel mooi aan hoe vatbaar de mens is voor brainwashen, brainwashen is zelfs zo effectief dat mensen massaal hun eigen ondergang faciliteren. Best wel beangstigend.

 5. prachtige show. En dan mensen op de hak nemen, die Halsema pop, Clownhaan, gekke Gerrit. Humor gewoon. Heel goed dat je steeds die 97% leugen ontmaskert. Eigenlijk zouden daar over stickers van op lantaarnpalen moeten komen, van die lekkere kleefstickers die er nooit meer afgaan.
  Ik erger mij al jaren aan de zuurpruimende linkse zeikcilinders met hun mond vol modder. Heerlijk dat we eens een vrolijke show hebben, en eentje waar eens kritisch gekeken wordt naar de framing in de media. Ga door Jensen!

 6. Misschien dat mijn reakties hier wel beklijven. Toen ik lang geleden eens wat negatiefs over Balkenende schreef als reaktie op een artikel in de Telegraaf werd ik meteen geblokkeerd.De 97 % waarover je spreekt is ook interessant als getal dat beschrijft dat de mens en industrie slechts 3 % wereldwijd op klimaat en luchtkwaliteit invloed heeft. Van deze 3 % ligt de bulk in Azie mn China. De VS en Europa zijn erg “schone” landen. 97 % wordt dus door het klimaatstelsel zelf bepaald. Ipv windmolens en zonnepanelen parken te bouwen zou dat geld besteed kunnen worden om de vervuiling in China aan te pakken. Overigens is door deze niet bestaande klimaatverandering al veel natuur kapot gemaakt en de rekening voor elektriciteit verdubbeld. Kinderen worden door de UN ingezet om tegen klimaat verandering te zijn. Die kinderen weten niet waar het over gaat. Het gaat om wereldmacht. Socialistische welteverstaan.En in zulk een systeem is er een klein groepje “heel erg rijken en machtigen” en is de grote massa zo arm als een kerkrat. En die weg wordt ingeslagen via klimaatverandering. Mensen lopen als schapen achter zulke waanideeen (doch zeer clever uitgedachte) aan en papagaaien mee, wel 97% van de bevolking. Vraag aan de kinderen van nu waar de “zure regen” vandaan kwam en plots verdwenen is?!! En het gaat zo slecht met alle CO2 in de lucht. De mens bestaat voor 80% uit CO2. Een knallende wind is daarvan het mooie bewijs. Maar oeps, wel boete betalen voor zo’n wind. Dat alles verstopt achter het woord “wetenschappelijk “. Zoals Churchill zei: ik geloof uitsluitend de statistieken die ik zelf vervalst heb! Slaap lekker schapen, laat alle geld dat je verdient uit je zak halen, subsidieer alle windparken. Over 10 jaar vallen ze verrot om in het zeewater. Maar wie dan leeft, die dan zorgt. Nog een laatste nabrander: CO2 is de voedingsstof voor bomen en planten . Deze zetten CO2 om in zuurstof. Laat er nu toch eigenlijk een tekort op aarde zijn aan CO2 in de lucht van bijna 50 % . De wetenschapper die in de UN verantwoordelijk was voor dit onderzoek moest de UN verlaten. De commissie publiceerde een geheel ander rapport en bevindingen (Meneer Hiemstra, dat is UW wetenschap, 97% onwaar en verdraaid voor “the greater GOOD”, klinkt dit bekend?). En meneer Hiemstra waarom nooit de geo engineering vermeld ? U kijkt toch ook elke dag in de lucht en U ziet toch ook al die steeds dikker wordende strepen in de lucht?, in de volksmond ook wel chemtrails genoemd). Lekker aluminium, barium en strontium inademen elke dag, goed voor de kinderen. Hoe hypocriet kun je zijn. Onderwerp voor Klokhuis misschien.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here