DE WAARHEID OVER TRUMP EN BREXIT – DE JENSEN SHOW #5

4

4 COMMENTS

  1. Halsema was naar NY gevlogen? Aahh.. dat verklaart Dorian, dankzij Halsema vergaat de wereld over 12..11.. 10……… Wat is Halsema toch een slecht en onempathisch onpersoon, ze reed ook in een oldtimer diesel, eet vlees en.. ze rookt!! Boehoe.. snik snik.. ik ben gekwetst en getriggerd ;-p

  2. De negativiteit over Trump en Brexit is het gevolg van dat China de nieuwe wereldleider dreigt te worden (de nieuwe wereldorde) en het (westerse) grootkapitaal zijn geld op China heeft gezet, zij hebben de politieke elite en de msm in hun zak. Het (westerse) grootkapitaal heeft de VS en daarmee het vrije westen de rug toegekeerd want een totalitair systeem spreekt ze blijkbaar toch meer aan, schijt aan het volk. Links valt ook voor China omdat het communisten zijn, want links haat alles wat westers is. Bv de EU noemt zichzelf internationaal socialisten = communisten, tel uit je winst. Vandaar dat geprobeerd wordt Europese natiestaten te vernietigen om zodoende communistisch Unies te kunnen stichten zoals voorheen de Sovjet Unie, nu hebben we de Europese Unie. Zo willen ze de VS samen laten smelten met Mexico en Canada om zodoende een Unie te kunnen stichten, de discussie over de munt Amero is al een tijd gaande. Waar het op neerkomt: wil je het vrije westen behouden of wil je leven in een politiestaat zoals bv China? Wil je het vrije westen behouden stem dan anti-EU partijen en/of Trump als dat kan, wil je in een politiestaat leven zoals bv China stem dan op de gevestigde partijen. Zo simpel is het feitelijk. Het is een beangstigende periode, mede omdat het plots zo snel is gegaan.

  3. Btw
    Het grootkapitaal heeft zijn geld ingezet op China en dan met name de techgiganten zoals Google en dat is niet niks, er heeft nog nooit zo’n rijk en machtig bedrijf als Google bestaan, en uitgerekend dat westers bedrijf heeft het vrije westen zijn rug toegekeerd. Ongelofelijk, bijna duivels en iig hoogverraad wat mij betreft.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here