NIEUWS

video

IS ONS DE WAARHEID VERTELD OVER 9/11? – DE JENSEN SHOW #8

Hoe naïef zijn we ons in de Westerse wereld gaan gedragen na 9/11? En een groot onderzoek naar wat er echt gebeurde met WTC7. Klimaatwetenschapper Marcel Crok reageert op bangmakerij van de NASA.
video

GEERT WILDERS GAAT WINNEN – DE JENSEN SHOW #7

De corrupte Europese wetgeving gaat zo ver dat politici niet voor hun mening uit mogen komen. Maar het ziet er slecht uit voor de rechterlijke macht, ze willen van het proces af, en daarom gaat Wilders winnen.
video

FEMKE HALSEMA GEVAAR VOOR AMSTERDAM – DE JENSEN SHOW #6

Shockerende analyse van westerse steden waar links aan de macht is. Een dronken Frits Wester en is Rafael Nadal terrorist?
video

DE WAARHEID OVER TRUMP EN BREXIT – DE JENSEN SHOW #5

Belachelijk onderzoek naar conservatieve stemmers, schip met klimaatstrijders komt vast te zitten in ijs, reclames worden steeds linkser en de grote waarheid over Trump en Brexit.
video

VEGETARISCH DIEET IS LEVENSGEVAARLIJK – DE JENSEN SHOW #4

Goed nieuws voor vleeseters, jullie leven aantoonbaar langer! Het WWF misbruikt kinderen voor klimaatpropaganda en de valse NPO verdraait en smult bij toestand rond het FVD.
video

PETER R. DE VRIES ZIT WEER FOUT – DE JENSEN SHOW #3

Waar Peter R. de Vries meent dat agenten in Nederland alle middelen hebben om in te grijpen, wordt week na week het tegendeel bewezen. Ook in Amerika worden agenten nu aangevallen. Shashi van Up!Network over zijn ontmoeting met Sylvana Simons.
video

GERRIT HIEMSTRA IS EEN VERWARDE MAN – DE JENSEN SHOW #2

Gekke Gerrit Hiemstra snapt niks van Jensen's tweet en liegt vrolijk verder. Verder over de nieuwe talkshow Beau, Qmusic's Mattie Valk en schandalige propaganda exposed in de Jensen Media Watch.
video

ZORGEN OM GEERT WILDERS – DE JENSEN SHOW #1

https://www.youtube.com/watch?v=GL1NtUVbNis
video

JENSEN: “TIJD VOOR KLIMAATOPTIMISME, HET GAAT GOED!”

Waar de linkse media blijven proberen om ons te bestoken met negativiteit en een schuldgevoel over het klimaat, zijn wij super positief! Het gaat beter dan ooit met de wereld. In deze top 5 zie je de meest positive berichten die we tot nu toe hebben behandeld.
video

JENSEN: TOP 3 GROOTSTE SCHANDALEN!!

Jensen behandelt de drie grootste schandalen die spelen op dit moment. Verder over NOS Stories, ze voelen zich betrapt in hun linkse propaganda richting jongeren. En Angela Merkel staat wéér te trillen. Uitdroging? Bullshit!

DONEER DIRECT

IBAN: NL24FVLB0225149680
RJP Media BV

NIEUWSTE PODCAST