NIEUWS

video

JENSEN: TOP 3 GROOTSTE SCHANDALEN!!

Jensen behandelt de drie grootste schandalen die spelen op dit moment. Verder over NOS Stories, ze voelen zich betrapt in hun linkse propaganda richting jongeren. En Angela Merkel staat wéér te trillen. Uitdroging? Bullshit!
video

JENSEN: “FABERYAYO ZAAIT HAAT OVER MIJ”

Faberyayo van De Jeugd van Tegenwoordig zaait haat over Jensen en zijn kijkers en luisteraars. Inkomensongelijkheid slaat door in de sport: amateuristische Oranjevrouwen krijgen beter betaald dan de mannen. En er gaat echt een Europees leger komen, maar niemand maakt zich er kwaad over!
video

JENSEN: “BETALEN VOOR SLAVERNIJVERLEDEN? ONZIN!”

• Shashi van UP! Network was aanwezig bij het jaarlijkse Keti Koti Festival, waar de slavernij werd herdacht. • We zijn knettergek geworden: jongerenplatform NOS Stories goochelt met de waarheid over klimaatverandering. • Warmste juni ooit? No way! Verenigde Naties-voorspelling na 30 jaar nog steeds niet uitgekomen. Integendeel!
video

JENSEN: “PUBLIEKE OMROEP PER DIRECT AFSCHAFFEN”

De NPO-schandalen stapelen zich op. De enige oplossing hiervoor is: minimaliseren of afschaffen. Klimaatoptimisme! Maar wie zijn toch die mensen die ons zo slecht over onszelf willen laten voelen. Wereldnieuws: Wat werd er besproken tussen José Mourinho en Jensen? Wat is er echt aan de hand met de overduidelijk ongezonde Angela Merkel?
video

JENSEN: “IK BEN ANTI-MANNEN SEKSISME SPUUGZAT!”

Jensen aflevering 6: UK verbiedt gender stereotypering in reclames, uitdroging is een fenomeen onder politici, een andere kijk op overbevolking en schaf die NPO af.
video

JENSEN AFLEVERING 5: “IK BEN DE MEEST GEFATSHAMEDE PERSOON VAN NEDERLAND”

Jensen aflevering 5: over Olcay Gulsen, Peter R. de Vries, Rutger Bregman, Mats Nelisse, Femke Halsema en Nigel Farage.
video

JENSEN AFLEVERING 4: WESTERSE LEIDERS ZIJN HUILEBALKEN

We hebben sterke leiders nodig in het westen! Jensen werd uitgenodigd door de legendarische Harry Mens in Business Class. EN hoe gaan andere landen om met immigratie? We schakelen met documentairemaker Jorrit Smink uit Santiago de Chile
video

JENSEN AFLEVERING 3: BELANGRIJKE CLIMATE CHANGE UPDATE

Analyse van de deze week doorgevoerde klimaatwet in de Eerste Kamer met wetenschapsjournalist Marcel Crok. Nabeschouwing EU-verkiezingen van vorige week. De uitslagen zijn duidelijk. We spreken met Dries van Langenhove van VB vanuit Brussel.
video

JENSEN AFLEVERING 2: RECHTSE POLITICI EN SUPPORTERS LOPEN GEVAAR

Waarom is Duncan Laurence bezig met Jensen’s achterwerk? Shashi van Up! Network: Waarom allochtonen niet rechts mogen stemmen. Analyse van de Europese Verkiezingsuitslagen met Telegraaf-journalist Wierd Duk.
video

JENSEN AFLEVERING 1: WE’RE BACK!

Jensen reageert op linkse euforische media over stoppen talkshow. Peter R. De Vries is niet intelligent genoeg voor eigen talkshow en Derk Jan Eppink over de Europese Verkiezingen. Klimaat-doemdenkers exposed: er is allemaal niks van waar! De revolutie van Nigel Farage in Engeland en pijnlijke momenten voor Femke Halsema.

DONEER DIRECT

IBAN: NL24FVLB0225149680
RJP Media BV

NIEUWSTE PODCAST