NIEUW: DE JENSEN PODCAST EPISODE 44

5
De allerlaatste aflevering van de Jensen Podcast…

5 COMMENTS

 1. Je laat me wel ff schrikken zeg. Robert pfft wat ben ik blij dat je doorgaat. In een andere koers, veel succes het was best pittig dubbele projecten. Je bent de best

 2. Robert JENSEN & crew…. Jammer dat de podcast in deze vorm is afgelopen, ik heb genoten van alle 44 afleveringen!!!
  Maar wat ben ik blij dat je vanaf maandag 2 september iedere dag te horen/ te zien bent. Ik kan niet wachten…
  The KING is niet BACK, The KING never left. HEEL veel succes met het komende project. Gegroet, een trouwe luisteraar…

 3. Jensen mijn tenen staan al jaren krom van de onzin die op TV wordt uitgekraamd. Nu zou je Willem Middelkoop eens kunnen uitnodigen, hij kan je vertellen hoe het bankensysteem werkt en waarom het dus niet werkt. Verder zou je Jim Rickards eens moeten interviewen over het geld systeem, die weet ook hoe het werkt.

  Ik ben ook een groot radio fan, Art Bell was mijn idool, als ik jou was zou ik een maal per week een live midnight show programeren, iets van tussen midernacht en 3 uur, waar we over alles kunnen spreken van UFO’s tot kabouters en van SJW to NPO onzin, maar wel met een serieuze ondertoon.

 4. Hierom is de AIVD een amateuristische organisatie, ze brengen Nederlanders die in het midden oosten zijn in gevaar door dit soort berichten te lekken aan een linkse propaganda krant. Dezelfde propaganda krant schreeuwt moord en brand wanneer Iran terug slaat en iedereen weet nu waarom ze het doen. Iedereen weet nu dat de AIVD verantwoordelijk voor is voor een terroristisch digitale aanslag op Iran. Ook zet de AIVD ons land voor lul in de inlichtingen wereld, door deze berichten aan een krant door te spelen, wat verder nog kwalijker is, is dat Nederlanders in het midden oosten nu een verhoogt risico lopen.
  https://www.telegraaf.nl/nieuws/264725075/aivd-hielp-bij-sabotage-kernprogramma-iran

  Het zou ook nog kunnen dat het linkse krantje het hele verhaal heeft verzonnen (wat me niks zou verbazen), AIVD jullie verliezen in elk scenario wat ik hier beschrijf. Auw, en dan ben ik niet eens een meesterspion, maar gewoon schele Joop.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here