DE JENSEN PODCAST EPISODE 43

10
Crisis binnen het FVD: is het game over voor Baudet? Waarom komen vrouwen weg met seksueel misbruik? Eindelijk de echte informatie over wapens en schietpartijen in Amerika. En belangrijk nieuws over het nieuwe dagelijkse project: De Jensen Show!

10 COMMENTS

 1. Podcast nr 43… Was weer heerlijk genieten. Ik kijk iedere week uit om lekker op de woensdag naar je programma te luisteren als mijn kleine zoon in de middag lekker ligt te slapen. Heerlijk +/- anderhalf uur het ECHTE GELUID te horen wat er zich in de wereld afspeelt. Ga zo door JENSEN!!!

 2. De rijksten der aarde zwengelen de klimaathoax aan, de rijksten der aarde zwengelen de massamigratie aan, de rijksten der aarde zwengelen de strijd tegen ‘populisme’ aan ( de rijksten der aarde strijden dus tegen de (westerse) burger!! ). Ik heb me weleens laten vertellen dat iedereen zijn prijs heeft, hoeveel van “onze” leiders zullen omgekocht zijn door de rijksten der aarde?!

 3. Bedankt Robert voor je mooie analyse over de voorkeur die de Amerikaan heeft voor het bezitten van een wapen. Uit de door jouw genoemde cijfers blijkt maar weer eens dat een verkeerd beeld zo gecreerd is. Benieuwd naar je nieuwe project: de Jensenshow!

 4. Hoi Robert, super deze podcasts, luister elke week en kan niet wachten tot de volgende. Ikzelf had deze week bij het bericht van de vrouw in Burka (of Nikab), die de bus uitgezet werd, en daarna een klacht ingediend had, een heel vreemd gevoel, toen de busmaatschappij later verklaarde dat deze vrouw de volgende keer wel vervoerd zou moeten worden, alleen maar om het feit dat ze een vervoersplicht hadden. Dan denk ik, kan ik dan ook misschien weer een sigaret opsteken in de bus zonder er uit gezet te worden ? Ik ben dan wel een bedreiging voor de rest, maar dat geldt ook voor iemand die zo’n gewaad draagt voor mij, ik zou mij heel onprettig voelen met zo’n iemand naast mij. Wat denk jij, zal ik er wel uitgezet worden en zij niet als we beiden in die bus gezeten hadden (wat is het verschil, beiden overtreden een wet, maar ik zal waarschijnlijk als enige de bus uitgezet worden, hier zit iets kroms)

 5. Hey Robert,was weer fijn om je te horen! Je kunt weer zien en lezen dat Prinsjesdag eraan zit te komen,er wordtweer van alles beloofd,mij benieuwd wat we erbij krijgen, erger nog,aantal Daklozen is met 100% toegenomen !! Er zijn 30.00 sociaal woningen bijgebouwd,maar er zijn ook 30.000 immigranten op visite,die onderdak hebben gekregen?hhmmm,wat de Fuck hoe lang moeten we dat nog pikken,ziek wordt je ervan,gelukkig is je Podcast er nog,let op ga Stemmen maart 2021!!!Stemmen Maart 2021!
  Podcast was weer helemaal Top! keigoed Man

 6. helemaal mooi. over de moord op wijlen Pim Fortuyn. Ik observeer dat er in mijn omgeving, en bij mij, nog steeds woede heerst over deze laffe daad en de nóg laffere dader. Het is voor mij juist een extra motivatie om politieke partijen te steunen. Rechtse partijen.
  Te lang heeft de dode hand van links geregeerd over de manier waarop discussies gevoerd worden met oneigenlijke argumenten, framing, standaard uitjouwen van rechtse mensen, zogenaamd ´ludieke´ acties die helemaal niet ludiek bedoeld zijn (taarteb met kots in iemands gezicht smijten) , klieren, in de weg lopen, inbreken, brand stichten, zelfs bomaanslagen (huis Aad Kosto) en ja, zelfs moord wordt niet geschuwd door linkse figuren.

  Het is niet zo dat rechtse mensen daar niet op reageren, alleen lijken zij dat niet openlijk te doen, maar vooral via stemmen tijdens verkiezingen. Rechts wint terrein, nou nog zorgen dat rechts ook de agenda bepaalt, want daarin schiet rechts weleens te kort (mijn mening/educated guess)

 7. Hier hebben we er een,,,, je weet wel een slissende slemiel bij CNN. Deze “expert” mag gewoon op CNN fake news zeggen dat hij (De Slissende Slimiel) dat President Trump meer mensen gaat vermoorden als Hitler, Stalin en Mao. CNN is Fake News en iet zoeen beetje ook. luister en huiver naar deze video!

  https://twitter.com/Julio_Rosas11/status/1165650396557262848?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1165650396557262848&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.rt.com%2Fusa%2F467278-cnn-stelter-trump-hitler%2F

 8. Hier hebben we er een,,,, je weet wel een slissende slemiel. Deze “expert” mag gewoon op CNN fake news zeggen dat hij (De Slissende Slimiel) vindt dat President Trump meer mensen gaat vermoorden dan Hitler, Stalin en Mao. CNN is Fake News en niet zoeen beetje ook. luister en huiver naar deze video!

  https://twitter.com/Julio_Rosas11/status/1165650396557262848?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1165650396557262848&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.rt.com%2Fusa%2F467278-cnn-stelter-trump-hitler%2F

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here