DE JENSEN PODCAST EPISODE 37

2
In de week van het Wilders-proces en het zwembadterreur begint JENSEN zich toch echt ernstige zorgen te maken over de vrijheid van meningsuiting. Femke Halsema draait en spint ouderwets met definities en verder een HOOP luisteraarsvragen!

2 COMMENTS

  1. hallo robert .had je dat nog gehoord honderden vogels dood in huygenspark den haag en omstreken .gelijk van die wetenschappers .ja zal wel gif zijn .paar weken later weer zelfde gebied honderden dode vogels .zal wel gif zijn volgens onderzoekers .komt er een paar weken later uit dat ze via de haagse hoge school met proeven bezig zijn in dat gebied met het 5 g netwerk .maar dit komt wereldwijd voor .ook door de eiscat haarp installatie in tromso svalbard norway .die manipuleren de atmosphere met uhf vhf warmte manupilatie

  2. Jensen begrijpt het niet, de EU ziet nationalisme als het grootste gevaar en daarom hebben ze de EU opgericht met grenzen, een vlag, een munt, een volkslied, een grondwet en een leger (op hun verlanglijstje). Dat zal die “gevaarlijke fascistische nationalisten” leren met hun grenzen, volksliederen, vlaggen, grondwetten en legers. Snappie?! :o))

    Die gasten van de EU zijn echt levensgevaarlijk, zwaar hypocriet, doodeng, handelen enkel middels list en bedrog en morele chantage. Zware psychopaten.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here