DE JENSEN PODCAST EPISODE 36

2
Wilders zal de geschiedenis ingaan als strijder voor vrijheid van meningsuiting. Meer fantastisch nieuws over het klimaat en bevolkingsgroei en advies voor jonge kids hoe om te gaan met onredelijke linkse mensen.

2 COMMENTS

  1. De vreemde mogendheid lachen zich dood om die Mueller investigation, en wel hierom.
    CNN, MSNBC, Washington post, New York Times etc., zijn namelijk de trekpoppen van deze vreemde mogendheid. Ze vallen hun eigen leider aan en verzwakken hierdoor de democratie in de VS en vrije westerse wereld met nep nieuws. Als er een vreemde mogendheid is die het westen ten val te brengen, dan is het de MSM die dit faciliteerde.

    Ook onze NPO is een speeltje van de vreemde mogendheid, de NPO en MSM zijn de “useful idiots”, die ervoor zorgen dat het westen afglijd naar een bedenkelijk niveau. Het gevaar vanuit de vreemde mogendheid waar de NPO MSM het altijd over heeft, is de NPO MSM in het westen zelf. (Ze hebben het alleen niet door).

    Terwijl de “so called” westerse MSM journalisten (zoals Erik Mouthaan) met vingerverf aan het spelen zijn. speelt de vreemde mogendheid Schaak op het aller hoogste niveau.

    De echt “Russia gate” is de MSM in het westen die compleet is geïnfiltreerd door deze vreemde mogendheid, nu weet u ook gelijk waarom u soms denk: Ik snap er niks meer van, hoe zijn we hier in godsnaam terecht gekomen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here