DE JENSEN PODCAST EPISODE 31

4

We blijven winnen! Want ook het winnende anti-climate change geluid dreunt door tot in Australië. Mensen die nog geloven in man made climate change zijn volwassenen met luiers om. Booming business in the USA, want president Trump herstelt de rampzalige acht jaar van Barack Hussein Obama. En de nieuwe Jensen TV-show is gelanceerd!

4 COMMENTS

 1. Breek de macht van vooral de NPO en de linkse omroepen! En dat vrolijk “ rechts” van WNL? Dat bestaat niet! WNL is net zo politiek “correct” als de andere omroepen! Overigens ook de commerciëlen!

 2. Wederom briljant! Geef nooit op………….Kort commentaar, het linkse tuig moet eruit. Jij durft het in het openbaar te zeggen.
  Robert, je bent voor mij een held. (samen met Thierry en Geert).
  Climate Change bullshit…………..Diarree van asiel/gelukszoekers/criminelen die Europa overspoelen, stop die shit. Close the borders. Bangmakerij, liegen, cijfers verdraaien, Robert blijf a.u.b. bij ons om de waarheid te blijven vertellen.
  Ik stuur de link van jouw programma’s zoveel mogelijk door naar mijn gelijkgestemde vrienden……….

  Groet Peter

 3. Ik moet zeggen tegen Timmer frans, prima gedaan, tegen Rutte je bent heel slim geweest en tegen Baudet je moet nog veel leren. Ik denk dat Otten bij nader inzien toch wel een punt had toen hij waarschuwden. Baudet heeft er niet van geleerd en dat is funest voor een politieke partij. Ik vond Baudet niet sterk in het debat met Rutte omdat hij geen boodschap had alleen maar wat losse flodders die totaal niet waren uitgewerkt.

  BV toen hij over grenzen sluiten sprak, hier zou het partij verhaal moeten zijn, wij willen een Australisch model. DWZ wanneer je illegaal Nederland bent binnen gekomen, je wordt uitgezet en nooit meer in aanmerking komt voor een verblijfsvergunning enz. Je wordt ook als ongewenst (zoals we doen met haat predikers) bestempeld waardoor je met een ander EU paspoort ook niet meer welkom bent. Maar Baudet stond wat te stuntelen over grenswachters en vrachtwagens het was een heel zwak verhaal. Winnen is niet zo moeilijk maar winst vasthouden en uitbouwen is de kunst Thierry, daarvoor heb je leiderschap en bovenal een goed verhaal nodig.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here