JENSEN: TOP 3 GROOTSTE SCHANDALEN!!

2
Jensen behandelt de drie grootste schandalen die spelen op dit moment. Verder over NOS Stories, ze voelen zich betrapt in hun linkse propaganda richting jongeren. En Angela Merkel staat wéér te trillen. Uitdroging? Bullshit!

2 COMMENTS

  1. De chief of staff van Alexandria Ocasio-Cortez (AOC) heeft in een interview bekend dat The Green New Deal helemaal niets met klimaatverandering te maken heeft maar met het creëren van een nieuwe economie, een linkse professor heeft dat in een uitzending van Tucker Carlson ook erkend en doet heel verontwaardigd dat Tucker dacht dat het te maken had met dat de aarde over 12 jaar zou vergaan zoals AOC voorspelt. Het is echt ongelofelijk hoe makkelijk ze er opeens een draai aan geven, misschien omdat sinds kort twee verschillende en onafhankelijke rapporten ontkennen dat de mens invloed op het klimaat heeft. Ben benieuwd hoe de Nederlandse propagandazenders hiermee omgaan, ze zullen wel met de handen in de haren zitten en doen alsof hun neus bloedt.

    Wat Merkel betreft, dat trillen is een gevolg van je ziel aan de duivel verkopen. Ze doet me tegelijkertijd ook denken aan een manchurian candidate want het gebeurt volgens mij iedere keer als ze een volkslied hoort 😉

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here