JENSEN: “RUTTE ONDERMIJNT EN MISLEIDT NEDERLAND! EU VERKIEZINGEN ZIJN VAN LEVENSBELANG!”

17

Rutte vindt de Europese verkiezingen “niet zo relevant”. Zo worden we als kiezer langzaam in slaap gesust. Maar het is belangrijk om wakker te worden en te gaan stemmen op 23 mei.

17 COMMENTS

 1. Hoop dat je snel weer op de tv een soortgelijk programma zult krijgen.

  Succes, en doe de groeten aan Peter vd Vorst.

 2. Beste jensen ik hoop dat je toch weer gauw op tv kom ik heb echt genoten en eerlijk ik keek er zelfs dinsdag naar uit om je progamma weer te zien mijn mening zijn er veel richting fvd gegaan mede door jou dan. Ik hier voor al Maar. Je was top ik ga je zeker volgen en hoop bij deze dat ik nog meer mensen mee krijg om jou te volgen en te zien gr k kusters zou leuk zijn dat ik van jou een berichtje terug ontvang.

 3. DIT IS TE GEK VOOR WOORDEN ,EINDELIJK EEN PROGRAMMA DIE HET ZEGT ZOALS HET IS ,EN JA HOOR LINKSE GLADJANNUS VAN DER VORST (BRRR) DIE IS DE BAAS ,OE IK WORD ER ZO KWAAD VAN !!!! GR WILMA P.S JENSEN JE BENT GEWELDIG !!!

 4. JENSEN….Je bent een nederlandse held ben super blij met mensen zoal jij eerlijk en oprecht en recht voor ze raap! Over rassist gesproken me beste jeugdvriend is een turk me vrouw komt uit sri lanka me 3 zoons zijn dus ook half bloedjes super trots op….maar gewoon die grensen dicht nu om verzoeningte kunnen maken met alle import van alle nationaleteiten en de linkse strijders maak je nou eens druk om onze mensen die moeten eten van een voedselbank die voedselbanken komen als paddestoelen uit de grond onze oudjes die amper fatsoenlijk boodschappen kunnen doen doe je ogen open en kijk eens goed om je heen en alle linkse leiders neem eens een huis in een achterbuurt mischien kan je daar meer leren als in een welgestelde buurt met alleen autochtonen…..het nederlandse volk zegt het is genoeg nu

 5. JENSEN….Je bent een nederlandse held ben super blij met mensen zoals jij eerlijk en oprecht en recht voor ze raap! Over rassist gesproken me beste jeugdvriend is een turk me vrouw komt uit sri lanka me 3 zoons zijn dus ook half bloedjes super trots op….maar gewoon die grensen dicht nu om verzoeningte kunnen maken met alle import van alle nationaleteiten en de linkse strijders maak je nou eens druk om onze mensen die moeten eten van een voedselbank die voedselbanken komen als paddestoelen uit de grond onze oudjes die amper fatsoenlijk boodschappen kunnen doen doe je ogen open en kijk eens goed om je heen en alle linkse leiders neem eens een huis in een achterbuurt mischien kan je daar meer leren als in een welgestelde buurt met alleen autochtonen…..het nederlandse volk zegt het is genoeg nu

 6. Beste Jensen,
  Helaas moeten we je nu missen. Ik had eindelijk gevonden naar wat ik zocht. Maar helaas was dat niet voor lang want het mocht niet baten. Ik ben het zo zat om altijd maar voorgelogen te worden en in een waan wereld te leven van leugens en bedrog. Als die Harry potter deel loser !!!(Rutte) onder ede komt te staan pleegt hij mijneed. En mensen zijn zo gehersenspoeld dat ze het slikken als zoete koek. Mensen die anders denken worden als oudvuil aan de kant gezet. Ik was zelf ook zo 1 maar gelukkig voor mij niet langer meer. Je word verteld dat je racistisch bent als je anders denkt maar ik ben dat niet maar ben hard op weg met deze regering beetje jammer.nl. Ik kijk al niet eens geen nieuws meer want het is toch niet waar of als je geluk hebt 10%. Ben benieuwd of er óóit nog zoon programma als u heeft gedaan nog op de buis te zien zal zijn. Ik wens u het allerbeste en ga zo door. Mijn steun heeft u.

 7. Beste Jensen,
  Je slaat de spijker precies op de kop maar je moet uitkijken dat je je doel niet voorbij schiet. Door wat rustiger en net iets minder heftig je punt te maken kunnen ze je niet (onjuist) beschuldigen van haat zaaien. Het feit dat je niet verder mag met je programma doet me vermoeden dat ‘de politiek correcten’ oftewel ‘de gevestigde orde’ achter de schermen aan enkele touwtjes hebben getrokken. Ik denk – en velen met mij in mijn omgeving – dat we in een schijndemocratie leven.
  De kracht van beïnvloeding via de media is wat mij betreft bewezen door het resultaat van de antirook-campagne. Griezelig, als je nu een ergens een sigaret opsteekt ben je zowat vogelvrij verklaard.

  Nu iets anders. Ik ben geabonneerd op een nieuwsbrief over en uit Israël, genaamd ‘Israël Today’. Daar las ik in het nummer van 7 april 2019 het volgende, ik citeer (kopieer en plak):

  ‘ In de krant ‘Writing for Heart’, die in kerken in heel Zuid-Engeland circuleert, heeft filmmaker Hugh Kitson de werkelijke reden voor de puinhoop in Europa bekend gemaakt.
  In een verwoestend artikel zegt hij dat Groot-Brittannië, samen met zijn Europese bondgenoten, Israël effectief heeft opgeofferd op het altaar van eigenbelang en economisch overleven.
  Door ons aan te sluiten bij de zogeheten Euro-Arabische Dialoog (EAD) capituleerden we voor de Arabische politieke agenda in ruil voor olie, waardoor de rijke Arabische landen ons geen keuze lieten
  De historische achtergrond van deze weinig bekende regeling was de Arabische frustratie over de veerkracht van Israël, dat tegen de verwachtingen een reeks van oorlogen wist te overleven. Nadat de Arabische Staten tijdens de Yom Kippoer-oorlog van 1973 Israël weer niet konden verslaan, hebben ze er van afgezien en gingen in plaats daarvan de politieke wil van het Westen ondermijnen door het opleggen van een olie-embargo.
  Dit leidde tot ernstige beperkingen die Groot-Brittannië op de knieën brachten, waardoor Europese landen onder leiding van Frankrijk akkoord gingen met de EAD-agenda, die ervoor zorgde dat de daden en grenzen van Israël – de enige democratie in het Midden-Oosten (dinsdag worden er weer verkiezingen gehouden) – voortdurend kritisch werden bekeken.
  Schokkend genoeg stemden we er verder mee in, dat de islam en zijn schendingen van de mensenrechten niet bekritiseerd konden worden, terwijl de immigratie van moslims naar de Europese samenleving moest worden toegejuicht’ . (einde citaat)

  De EAD bestaat nog steeds, Theresa May heeft er laatst nog vergaderd. Het volgende haal ik van de website Europanu.nl
  ‘EU Arabische Liga top
  Leaders from both sides will seek to strengthen Arab-European ties. They will also address a wide range of issues and common challenges, such as:

  multilateralism

  trade and investment

  migration

  security

  the situation in the region’

  Einde citaat. En we weten allemaal dat Israël in die regio ligt.
  Zou het dus toch allemaal om olie en geld draaien? Als we niet doen wat de Arabieren willen draaien ze gewoon ons olie-infuus dicht. Dit laatste citaat maakt wel inzichtelijk dat we als de sodemieter verder moeten met onze zonne, -wind, en waterenergie met niet als enige drijfveer het behoud van natuur en milieu, maar ook het behoud van onze cultuur en terugwinnen van onze onafhankelijkheid en vrijheid.

 8. Interessant… kijk ook eens naar Albert Pike zijn brief aan zijn Vrijmetselaars vriend waarin hij 3 wereldoorlogen plant en google eens Coudenhoven Kalergi / Merkel, dan wordt veel duidelijk. Vooral weer stemmen op die eliteclub

 9. Geweldig. Eindelijk eens een ander geluid en iemand die zegt wat heel veel mensen denken. Jammer dat hij moet stoppen. Had er ook altijd goede gasten zitten.

 10. Rob Jensen, ik ben het helemaal met je eens, wij worden misleid door Rutte en zijn linkse politiek.
  Nederland is mede hierdoor onveilig geworden, ik zeg mede want in eerste instantie is de EU hier schuldig aan.
  Na de tweede oorlog hebben we de Joden beloofd dat ze veilig zouden zijn maar we halen wel hun ergste vijand binnen, de moslims. Het gevolg is dat de Joden Europa massaal verlaten maar daar wordt niet over gesproken.
  Nederland is al lang geen democratie meer al wil Rutte ons dat nog steeds doen geloven. Ik ben 72 jaar, in Nederland geboren en getogen. Ik voel me al jaren lang niet meer veilig in mijn eigen land. Nederland is Nederland niet meer, ik woon hier niet meer met plezier. Vooral als ik in de grote steden ben vraag ik me af of ik wel in Nederland ben. In mijn ogen is er niemand die opkomt voor Nederland, bijv. voor onze gebruiken en tradities. Daarom ben ik blij met politieke partijen als Forum voor Democratie en PVV. Ik heb hoop dat deze volksvertegenwoordigers Nederland weer Nederland kunnen maken. Ik mis Nederland.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here