JENSEN: “PUBLIEKE OMROEP PER DIRECT AFSCHAFFEN”

De NPO-schandalen stapelen zich op. De enige oplossing hiervoor is: minimaliseren of afschaffen. Klimaatoptimisme! Maar wie zijn toch die mensen die ons zo slecht over onszelf willen laten voelen. Wereldnieuws: Wat werd er besproken tussen José Mourinho en Jensen? Wat is er echt aan de hand met de overduidelijk ongezonde Angela Merkel?

3

3 COMMENTS

  1. Globalisering is op sterven na dood, maar nog niet verslaan. De NPO en linkse roeptoeters zijn een verlengstuk van deze globalisten. Luister dit maar eens en je begrijpt meteen waarom de EU en linkse Globalisten zo vals zijn op Poetin.
    https://tinyurl.com/yyzsm33e

  2. Die Merkel is erelid van de Coudenhoven Kalergi club… enig idee wat dat is? Goooooogle 🙂

  3. Dit blijft een van de beste afleveringen die je tot nu toe gemaakt hebt. Heb de aflevering vandaag 2-September-2019 opnieuw voor de 3e keer gekeken. Deze aflevering is voor iedereen ECHT een EYE OPENER m.b.t het gehele Nederlandse NPO omroepbestel. Bizar hoeveel GELD er hier naartoe gaat aan managers en andere topfuncties binnen de NPO. En dit alles mede mogelijk gemaakt met ONS belastinggeld. Afslanken die boel, zodat geld wat bespaard kan worden (Jaarlijks, miljoenen!!! ) beter besteed kan worden….

    Ga zo door JENSEN!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here