JENSEN: “ONTMANNELIJKING REDEN SLAP LEIDERSCHAP”

10

10 COMMENTS

 1. Geweldig Robert dat je doorgaat! Ik trek alleen die lachmachine niet. Ik snap dat het nu anders is zonder live publiek, maar dit trek ik echt niet!
  Het zou geweldig zijn als je het in een soort grand cafe op zou nemen (zoals vroeger Hanneke Groenteman in de Plantage) met echt publiek (dan hef je entree en heb je ook weer wat extra inkomen) waardoor het weer echt is en levendig,
  wat dacht je van de Lobby in Amsterdam?;)
  Of anders gewoon zonder lachband, (dat kan echt niet meer in 2019) opnemen, we vinden je zo ook leuk!
  Verder, ga zo door! En ik vind dat Thierry minstens 1 keer in de maand even aan moet schuiven als aanstaande minister president:)

 2. Linkse media gekte NL, gevolg van experiment:

  De MSM ook in NL zijn het resultaat van project MK-Ultra. Voor deze en gene die niet weten wat project MK-Ultra is, zoek het eens op. Het is een project waarmee men via onder meer TV mensen beïnvloeden, brainwashing. Het project begon net na de tweede wereldoorlog en is (onder andere namen) tot op de dag van vandaag actief. Vele testen zijn gedaan, nee niet op zielige aapjes of ratten maar gewoon op niets vermoedende mensen. Ik vermoed dat er nu al duizenden gebrainwashte Nederlandse zieltjes zijn afgehaakt, toch wat ik schrijf is vrijgegeven door de overheid in de VS in 1994.

  Quote: 1994 U.S. General Accounting Office report
  “Working with the CIA, the Department of Defense gave hallucinogenic drugs to thousands of “volunteer” soldiers in the 1950s and 1960s. In addition to LSD, the Army also tested quinuclidinyl benzilate, a hallucinogen code-named BZ. (Note 37) Many of these tests were conducted under the so-called MKULTRA program, established to counter perceived Soviet and Chinese advances in brainwashing techniques. Between 1953 and 1964, the program consisted of 149 projects involving drug testing and other studies on unwitting human subjects”

 3. Hi Robert,

  Jammer dat RTL de show heeft gestopt, ik heb er in ieder geval van gesmuld!
  N.a.v. ‘de ontmannelijking van de man’ wilde ik je wijzen op de docu ‘The red pill’, misschien heb je hem al gezien en zo niet dan zal je hem zeer interessant vinden (voer voor de podcast, ongetwijfeld).
  https://www.youtube.com/watch?v=wLzeakKC6fE (trailer)

  Veel succes verder met de site, lekker doorgaan met alles wat je doet, ik blijf je volgen!

  groetjes,
  Chantal Bannink
  Zaandam

  • Wow… wat een docu… na de trailer MOEST ik hem zien!!! Er zijn wel heel enge radicale femi-nazi’s bezig in de US. Geen idee hoe het hier is… maar de rechten die we als vrouw hebben kunnen blijkbaar ook heel erg misbruikt worden door sommigen.. tégen mannen. Creepy!!!

 4. Wat moet ik dinsdag avond nou doen zonder Jensen op tv snik

  Ik had RTL echt even heel erg hoog zitten toen jou show kwam, maar ook door dat Kees en co, en de Zwakste sckakel en Weekend miljonairs terug kwamen, maar dat is nu toch even wat minder geworden.

  Ooja ga je nu wel je eigen omroep begingen of blijf je een echte RTL persoon ??

 5. Beste Robert,

  Als vrouw zie ik het liefst “echte” mannen en ik ken wel meer vrouwen die er zo over denken. Maar na het zien van de documentaire “The Red Pill” ben ik “confused”. Er is wel erg veel veranderd inderdaad. Persoonlijk vind ik dat het feminisme het leven op sommige gebieden óók slechter heeft gemaakt voor de VROUW notabene.

  Dus zou het ontzettend interessant vinden als je ontmannelijking en feminisme eens gefundeerd in een podcast bespreekt!!!

  Ondertussen blijf ik genieten van je website!!!

 6. Ik vind het niet eens interessant of ik het nou wel of niet altijd met je eens ben, of ik er nou wel of niet om kan lachen…Ik vind het vooral superbelangrijk dat alle kanten belicht worden. Dat er discussie mogelijk is. Zodat je als kijker of luisteraar een eigen mening kunt gaan vormen. Ik kijk geen tv meer. Wat een rust. Lang leve Netflix en YouTube 🙂 Scheelt veel ergernis.
  Ik ben vrouw en ik ben links althans beschouw mijzelf links vanwege mijn idee dat we allemaal dezelfde rechten hebben op zorg, onderwijs en btw goeie televisie. Dat we voor elkaar, onze dieren en onze aarde moeten zorgen.
  Het stoort me dan ook steeds meer dat er zoveel linkse mensen zijn die oogkleppen op hebben, vooral politiek correct willen zijn en bij voorbaat al een mening hebben zonder te luisteren. Bijv over Thierry Baudet. Schandalig. Maar je kon er -helaas- op wachten. En moet de “paf” mevrouw trouwens net als de heer Wilders tig jaar procederen? Spreken de kranten daar ook schande van? Welnee. Ze had es iets over mw Simons moeten zeggen, hadden we weer weken tv mee kunnen vullen.
  Ik hoop dat we eens echt met elkaar discussiëren, open, voor en tegens op tafel zonder elkaar de pan in te hakken.
  Ik zie je filmpjes graag, doms ook niet en juist daarom: dank en ga vooral door.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here