JENSEN AFLEVERING 1: WE’RE BACK!

41
Jensen reageert op linkse euforische media over stoppen talkshow. Peter R. De Vries is niet intelligent genoeg voor eigen talkshow en Derk Jan Eppink over de Europese Verkiezingen. Klimaat-doemdenkers exposed: er is allemaal niks van waar! De revolutie van Nigel Farage in Engeland en pijnlijke momenten voor Femke Halsema.

41 COMMENTS

 1. Yes!!!!! Jensen is back!!!! Keep up the good work!!! Werd gisteravond even ongerust toen ik nog niks nieuws op de site zag maar heb genoten. Vooral die fragmenten met Farage uit je show en nu van de BBC en The Guardian… zelfde bullshit als hoe Poetins reactie hier in het nieuws afgekapt werd en je zo als kijker van het journaal op het verkeerde been word gezet.
  Dit is met recht het ECHTE GELUID!!!!

 2. Jensen jij laat het echte geluid horen en zien. Via Youtube perfect en blijf zo doorgaan met meer dan 700 positieve comments

 3. Haha gelukkig weer op beeld! Top top top! En je bent goed bezig om mensen wakker te maken in ons land en al helemaal voor aankomende verkiezingen. Dankjewel voor de moeite Robert!

 4. Allereerst gefeliciteerd met deze eerste uitzending nieuwe style. Ik vond het in een woord GEWELDIG!!! En wat heb ik zitten lachen bij deze eerste uitzending. Jensen ga vooral zo door. You are the KING!!!

 5. Hallo Robert,

  Heerlijk dat je weer terug bent..

  Gelukkig kan het op deze manier, anders kost het alleen maar energie en ergernis voor jou om er tussen te komen !

  Jij kan je nu tenminste concentreren op de onderwerpen…

  Natuurlijk heb ik deze ochtend een “Steunbijdrage ” overgemaakt zodat je in de lucht kan blijven !!

  Ga zo door, wij kijken er al naar uit naar de volgende afleveringen..

  Met groet,

  Karel Borstlap

  Switzerland

 6. Petje af, Robert! Mijn support heb je 🙂
  Echt fantastisch dat je je op deze manier inzet. Ik hoop dat er genoeg mensen zijn die je financieel steunen zodat je er ook mee door kunt gaan en misschien zelf kunt uitbouwen!!

 7. heerlijk genoten van je eerste “Show On Line”
  Even mijn vakantiegeld afwachten en dan komt er weer een bijdrage!!
  GA ZO DOOR

 8. Als je dat fragment van Peter R de Vries ietsjes door had laten lopen, dan zag je dat hij zei dat de aflevering met hemzelf wel beter was omdat er een discussie ontstond.

  Grappig is dat een stukje verderop de linkse media er op gewezen dat zij een fragment van Nigel Farage hebben afgekapt.

  Echt tenenkrommend dit..

 9. 19 Mei 2019: Het feest in het VK gaat maar door, ome Farage (Brexit Party) nu ook groter dan de conservative Party (Theresa May) als er Britse parlementsverkiezingen zouden worden gehouden. Bedenk goed dat in het VK je eigenlijk net als in de VS een twee partijen systeem hebt. Ome Farage zet heel het VK op zijn kop omdat hij aanvoelt dat de mensen die leugens van establishment politici niet meer pikken. Een stem op een anti EU partij is een stem voor vrijheid en democratie.

  https://www.independent.co.uk/news/uk/politics/brexit-party-poll-election-farage-tories-labour-lib-dems-change-uk-a8920371.html

  • Voor de zeur pietjes, met anti EU bedoel ik Europese Unie alias Brussel. Niet het continent Europa.

 10. Misschien wordt het eens tijd om NPO-1 = links NPO 2 = rechts en NPO 3 = sport, amusement , etc etc.
  Alle zenders hun eigen clubjes en politieke voorkeuren evenveel subsidie. Alle clubjes gelijke kansen! Dan kan onze vriend Jensen gewoon op nationale Tv komen en het andere verhaal vertellen.

 11. Eppink wil in Brussel een sterke oppositie opbouwen maar… FvD wil zich NIET aansluiten bij de Alliantie van Salvini. FvD wil zich aansluiten bij de club waarin ook SGP en CU zitten. Dat begrijp ik niet. Wilders sluit zich WEL bij Salvini aan, net als de Afd, Marine Le Pen, Farage, Orban en de Poolse PiS. Ik verwacht van Eppink en de FvD eigenlijk dat ze hun keuze verklaren. Zonder goeie toelichting denk ik dat PVV een betere keuze is dan FvD. De Salvini-alliantie is de enige hoop op een echte oppositie in Brussel

 12. Ik mis mijn comment van gisteravond. Betrof de bijdrage van Derk Jan Eppink. Prima vent, prima partij. Maar Ik wees erop dat FvD zich in het europarlement niet wil aansluiten bij de Alliantie van Salvini. Voor een oppositie die echt wat kan betekenen in Brussel is internationale samenwerking tussen eurokritische partijen noodzakelijk. De Alliantie van Salvini doet dat. FvD doet daaraan niet mee, althans volgens de berichten tot nu toe. Kan Eppink dat uitleggen ? De PVV van Wilders sluit zich WEL bij Salvini aan. Farage ook trouwens, net als Ie Pen, Vlaams Belang, de Poolse PiS en Fidesz Hongarije.

 13. Hoe heerlijk zonder reclame aan een stuk kijken luisteren , vind niet alles even interessant maar dat mag gelukkig ook. Vind ik jammer dat je niet op tv ? Nope omdat je nu kan delen wat jij wil graag willen zien , waarheid tegengeluid ander onderzoek , breder in elk geval .

  Vind wel dat we allemaal wat aardiger kunnen mogen zijn, wie we ook zijn. Dat makkelijk oordelen veroordelen over jou op andere zenders #zegtmeeroverhun als je werkelijk 20min tijd aan jou show moet spenderen #benjebestbelangrijk toch ? Of wordt je toch stiekem gemist door ze ?

  Juist talkshows , journalisten zouden moeten toe juichen breed aanbod aan verschillende informatie of je nu geheel mee eens bent of niet.

  Even opmerking correctie tegenwoord en ik weet ook dat wadeer jij , rolstoel wilt niet zeggen dat ze “niet” kunnen lopen #aannames

  Heb er in elk geval van genoten je eerste ,op naar goede nieuwsfeiten ,oprechte interviews en eerlijke mensen .

  Chapeau Robert

 14. Blij dat je hier doorgaat met de nuchterheid die weer moet landen bij vele mensen! Ga zo door, tot dat meer mensen het licht zien en hun naïviteit aan de kant gaan zetten voor realisme, zodat iedereen ziet wat er daadwerkelijk speelt en wat de echte problemen zijn of gaan worden in deze wereld!

 15. Sinds omstreeks 1850 word de temperatuur bijgehouden in London,sindsdien is de rivier de Theems nooit meer bevroren,de oorzaak lijkt mij dus wel duidelijk.

 16. Top en groet uit Portugal. Fijn dat je doorgaat en genoten van de eerste uitzending. Geweldig, je weet het goed en duidelijk te verwoorden en niet zoals die linkse kliek, die alles door je strot willen duwen. Ps Wij zijn blij dat we het land uit zijn, want het gaat met sprongen achteruit! ‍♀️

 17. Eindelijk na zoveel jaren iemand die de waarheid durft te zeggen Jensen en je doet mij denken aan de USA show host Rush Limbaugh die Ik al sinds 1994 volg in de USA en genoot van zijn visie op de politiek. hopelijk ken jij deze tv host ook.
  Ik heb onlangs in een wetenschappelijk tv programma ook gezien dat er op de wereld 60.000 wetenschapers zijn die aan de hand van grondmonster aantonen ( grondmonsters liegen niet ) dat er al vele 10.000 jaren schommelingen in het klimaat zijn maar deze wetenschappers worden niet uitgenodigd voor hun verhaal ook wij zouden het liefst uit Nederland vertrekken want voelen ons hier op geen enkele manier niet meer thuis. Bij ons in Nederland gaat het alleen maar om de burger zoveel mogelijk te laten betalen en betalen betalen betalen en omdat de burger niet over een juridische dienst beschikt zijn wij een makkelijke prooi voor de overheid dit in tegenstelling tot de bedrijven die dit wel hebben waarvan acte. en nu maar naar een mogelijk zoeken om Nederland vaarwel te zeggen liever gisteren dan vandaag. Man wat ben Ik blij met je show. PS ook ik rook elke dag een sigaar en ontvlucht regelmatig Nederland en pak ik het vliegtuig naar Orlando USA om daar in de vele sigaren bars te genieten van een sigaar met een wereld bier erbij

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here