Bepaalde groeperingen creëren een gevaarlijke sfeer rondom politici als Thierry Baudet. Hierdoor dreigt de geschiedenis zich te herhalen.

5 COMMENTS

 1. Jensen, beste talkshowhost van Nederland! Kijk al jaren naar je programma, altijd humor, gedrevenheid, Machine!

 2. Mijn dochter van 23 Jaar is sinds enkele maanden aan het werk in Praag en woont daar nu ook.
  Ze is nog steeds Nederlander, en wilde nog wel haar stem uitbrengen voor Europa. (tegen)
  Maar ze wilde nog wel haar Stem uit oefenen voor Europa.
  Maar reeds op 11 april was er een deadline en is dit al niet meer mogelijk. Leve de politiek.

  https://www.denhaag.nl/nl/bestuur-en-organisatie/verkiezingen/kiezers-buiten-nederland/stemmen-bij-de-verkiezing-van-het-europees-parlement-als-u-in-het-buitenland-woont.htm

 3. Ze hebben in Nederland de mond vol over populisme, rechts, racisme en polarisatie etcetera. Zodra je een opvatting, mening of uitlating hebt die niet strookt met wat men links noemt dan wordt je verkettert en afgebrand en weggezet omdat je gewoon aan vrije meningsuiting doet hetgeen verankerd is in artikel 1 van de Grontwet. Als ze het praktisch konden dan zouden sommigen je nog willen insmeren met pek en veren.
  Eigenlijk hoeft men zich bij links helemaal niet op te winden over polariseren want dat is in NL bijna al volledig geschiedt door linkse kampen die ook bijna alle media bezitten en misbruiken om te drammen en te verketteren van anderen die gewoon van hun recht en vrijheid gebruik maken. De democratie in NL is inmiddels ook al bijna vermoord want je mag nog net stemmen maar voor de rest is alles het zwijgen opgelegd met als laatste huzarenstukje het afschaffen van het raadgevend referendum dat de overheersende politiek helemaal niet uitkwam.

 4. Jammer dat Jensen van de buis is gehaald. De enige talkshowhost is die durft te zeggen hoe het er tegenwoordig aan toe gaat in Nederland en wat mij betreft gaat het niet goed met Nederland! Het lijkt er m.i. op dat het merendeel van de Nederlanders niet van hun land houdt. Nederland is in mijn ogen aan het verpauperen, dat gaat me aan het hart, en onze (linkse) volksvertegenwoordigers zitten achterover en laten het gebeuren. Voor hen is het schijnbaar de-ver-van-mijn-bed show. Ik hoop dat in de toekomst meer mensen eens na gaan denken i.p.v. achter de linkse meute aan te rennen.

 5. Zo lang de 2de kamer dat het hardste doet is dit een vrij brief voor hun doe loze kudde vee dit is namelijk precies wat ze willen en creëren . Zo dat hun de macht bijven houden en ze lekker het volk kunnen blijven terroriseren met hun vernietigende ondergang van het Nederlandse volk. Nog een paar jaar liggen we op onze knietjes en matjes op de grond. En onze dochters op hun 13 jarige leeftijd al uit gehuwd aan een vent van 50. We zitten strax snel op een punt of no return. Als ik het goed heb gehoord zijn er in Duitsland al een miljoen goed opgeleide Duitsers gevlucht uit hun eigen land. En ze hadden dat nodig toch? Waarom verjagen wat je al hebt of ben ik nu de domme Nederlander. Dus wie is nou de vluchteling. Ben benieuwd of dat hier ook al het geval is. Maar helaas kan ik daar niks van terug vinden. Goede doofpot van ze

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here