JENSEN: “BETALEN VOOR SLAVERNIJVERLEDEN? ONZIN!”

9

Shashi van UP! Network was aanwezig bij het jaarlijkse Keti Koti Festival, waar de slavernij werd herdacht. We zijn knettergek geworden: jongerenplatform NOS Stories goochelt met de waarheid over klimaatverandering. Warmste juni ooit? No way! Verenigde Naties-voorspelling na 30 jaar nog steeds niet uitgekomen. Integendeel!

9 COMMENTS

 1. Naive kinderzieltjes misbruiken is links {en de kerk} niet onbekend.
  Zo bereiken ze de twijfelaars, door zielig te doen en te dreigen met gevaar {duivel} die er niet is.
  Links heeft de techniek van de kerk gekopieerd.

  Het erge is, deze kinderen zijn zodanig beschadigd, dat de kans dat ze radicaal worden groot is

 2. Excuses door de stad Amsterdam? Wie is Amsterdam en aan wie moeten ze excuses aanbieden? Moeten Surinaamse Amsterdammers excuses aanbieden > Nee. Marokkaanse Amsterdammers > Nee. Turkse Amsterdammers > Nee. Welke Amsterdammers van de 170 nationaliteiten die Amsterdam rijk is dan wel > Geen Eén. Het enige wat ik kan bedenken zijn blanke autochtone Amsterdammers maar wat hebben die misdaan > helemaal niets!! Hun voorouders misschien? Dus nu doen we aan erfzonde mochten hun voorouders zich schuldig gemaakt hebben plus dat de meeste autochtone Amsterdammers die nog in Amsterdam wonen diens voorouders geeneens geld voor een roeiboot hadden. Het is totaal krankzinnig, en btw ze hebben toch Suriname en miljarden aan subsidie gehad. Trouwens, wanneer geven de Surinamers Suriname terug aan de oorspronkelijke bevolking? Etc etc….

  Het was een deel van de Nederlandse elite toentertijd, waaronder ook joden, die zich schuldig gemaakt hebben aan de Trans-Atlantische slavernij. Nu willen ze van dat schuldgevoel af door het Nederlandse (blanke) klootjesvolk (die toentertijd zelf lijfeigenen, horigen, etc, waren) de schuld te geven vanwege hun huidskleur en de werkelijke nazaten van de slavendrijvers zodoende uit de wind te houden want dat zou eigenlijk moeten gebeuren willen we per se herstelbetalingen invoeren, spoor de nazaten op en neem hun geld in (waar ik ook geen voorstander van ben).

  En zo zijn er nog zat argumenten, waarom wordt er bijvoorbeeld geen probleem gemaakt van het feit dat een bepaalde religie een slavendrijver aanbidt als de perfecte mens!! Sterker nog, juist diegenen sporen aan op herstelbetalingen vanwege de “witte schuld”. Het is te krankzinnig voor woorden.

  Ze (oa de nazaten van de voormalige slavendrijvers) sturen aan op de vernietiging van Nederland en andere Europese natiestaten om zodoende de Verenigde Staten van Europa te kunnen stichten waar ze bijvoorbeeld de Trans-Mediterrane slavernij voor hebben gestart, ook wel bekend als de “vluchtelingenstroom”. Verdeel en heers.

 3. Misschien is dit een opening voor ons, de Nederlanders.
  Kunnen we Duitsland gaan leegplukken voor wat ze onze {groot}ouders hebben aangedaan.

 4. Vergeet vooral ook niet de invasie van de Noormannen bij Dorestad (later Wijk bij Duursede), welke gepaard ging me verkrachtingen en doodslag. Wij hebben nogal wat centjes tegoed van deze woestelingen. Toch?

  • Helemaal mee eens die Scandinaviers hebben verschrikkelijk huis gehouden, als ik eraan denk dan draait mijn maag om, soms kan ik er zelfs niet van slapen. Ook de Marokkanen heb Nederlanders als slaven verkocht, het was Michiel de Ruyter die er nog enkelen van onzer Nederlandse voorouders heeft kunnen redden.
   https://www.deruyter.org/slavenhandel-1

   Dussss ook in Marokko kunnen we aankloppen, ik kan gewoon niet meer slapen nu ik dit allemaal weet. Ik voel de pijn van mijn voorouder de hele dag lang, echt waar ik lieg nooit. Ik vermoed dat als ik geld krijg het gevoel langzaam zal verdwijnen, maar zeker weten doe je dat natuurlijk nooit.

   Ik stel voor dat Marokko 500.000 Euries naar mij overmaakt en dan zal ik ze vertellen of ik me beter voel. Want het is zoeen gevoel dat heel snel weer terug kan komen, zeker wanneer dat geld begint op te raken.

   Amsterdam is totaal aan het doordraaien.

   • En de kinderen van jouw kinderen en diens kinderen hun kinderen, hebben nogmaals jouw recht op compensatie. Niet vergeten, hoor.

    • He Bart, wist jij dat Jensen ook uit die hoek van Scandinavië komt, zijn vader is een Deen. Het wordt mij nu wel duidelijk, Jensen wil niet betaal aan ons Nederlanders omdat hij tot de schuldige behoort. Hij doet net of hij een van ons is, terwijl zijn voorouders hier onbeschoft huis hebben gehouden. Ik zeg met rieken en fakkels erop af we willen geld zien van Jensen alias Wickie de Viking. daar kan toch geen discussie over zijn.
     https://www.youtube.com/watch?v=QpSwK6p5ObI

 5. Verrek, krijg nou tandjes. Je hebt gelijk. Ik zie nu plots het grotere plaatje.
  Jensen moet nu nu, vind ik, minimaal 1.800 podcasts en 3.500 video’s van minimaal 1 uur in lengte maken in het kader van zijn persoonlijke herstelbetalingen. En gelukkig voor hem, dat is maar de helft omdat zijn moeder Nederlandse is. Tenminste, dat veronderstel ik maar.

 6. Beursanalist Jos Versteeg van InsingerGilissen, denkt dat President Trump zijn hand heeft overspeelt in de handelsoorlog met China. https://www.telegraaf.nl/video/193676625/trump-heeft-z-n-hand-overspeeld-met-china

  De zakenman Donald Trump heeft miljarden verdient en op de bank staan, daarentegen is onze Jos (van InsingerGilissen) voor een hongerloontje verhaaltjes aan het schrijven in de telegraaf (10 cent per woord LOL).

  Wie denkt u dat er gelijk heeft een succesvol zakenman die miljarden heeft verdient en de klappen van de zweep kent of armoedzaaier Jos die wat verhaaltjes schrijft in de krant om zijn kop boven water te houden.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here