JENSEN: “ANGSTZAAIERS CLIMATE CHANGE MOETEN ZICH SCHAMEN”

  19

  19 COMMENTS

  1. Robert, youtube deze dame even https://youtu.be/dgK0plum1o8. Dit is de NL-se klimaatverschrikker die overal opduikt om mensen bang te maken om maar in de schijnwerpers te staan. Stond in Maart ook op de Dam mensen op te hitsen tijdens de klimaatmars.

  2. De enige manier om bijvoorbeeld die vogelversnipperaars vrij van vogels te houden is de vogelverschrikkers Jetten en Klaver er voor te zetten…..Het liefst brandend….

  3. Heel goed gezegt. Het is niet normaal waar ze mee bezig zijn. Eindelijk iemand die het durft te bespreken. Ik ben fan.

  4. Klimaatdrammers en linkse mensen dringen hun ‘gelijk’ op tegen de rest..die moet t maar slikken want anders krijg je wel een mooi label via de media of linkse klimaatdrammers!! Puur propaganda van het linkse kartel!! ( toch iets geleerd van gubbels wwII propaganda meister) tis t zelfde wat de nazis deden in de oorlog doen se linkse mensen anno 2019!! Anders denkende mensen of labelen of ze t zwijgen opleggen!!

  5. Toen Galileo in 1616 kon bewijzen dat de zon niet om de aarde draaide maar andersom was 100% van de wetenschappers (en de kerk met zijn inquisitie) het niet met hem eens. Galileo had het geluk dat hij de toenmalige paus persoonlijk kende anders was ie in de ijzeren maagd gebleven.
   Ook al is 100% van de wetenschappers het er ineens over eens is dat 1 plus 1 eigenlijk 3 moet zijn, dan nog BLIJFT het 2. Over it soort dingen KUN je niet stemmen.
   En we weten wie er gelijk had in 1616: de 100% van de wetenschappers niet.

  6. De agressie en psychotische gedragingen van deze klimaatgestoorden is steeds weer schokkend en verbazingwekkend. Sinds wanneer laten we het politiek beleid bepalen door mensen die vroeger nog netjes opgesloten en verpleegd werden?

  7. Ik zou makkelijker naar de podcast luisteren zonder al die vreselijk luide achtergrondmuziek en geluiden, maar WAT EEN VERADEMING dit andere geluid, MIJN GELUID!

  8. Het klimaat,,…de grootste inkomstenbron na de crisis van 2008
   Een oplossing is er niet echter wordt het probleem alsmaar groter omdat we het klimaatprobleem verschuiven.
   Bodemleven wordt verpest door digitalisering ( kabels in de grond, stijging van grondtemperatuur, bodemleven veranderd ten slechte)
   Auto’s moeten elektrisch , opwarming door accugebruik zwaar onderschat,,.
   Wil je onze Moeder Aarde redden? Geboortebeperking van 10 jaar, de mens is onze grootste vervuiler

  9. De lucht is niet statisch en verplaats zich dus vervuiling ook. De grootste vervuiler is Azie ( die doen niet mee ) waarvan misschien 20 % westerse bedrijven in Azie zoals Shell schuldig aan zijn. Inzake de acties die in Nederland worden genomen zijn na de realisatie niet meetbaar en te vaag om het te realiseren . Deze klimaat-drammers hebben nooit gehoord van SMART.

   Ik durf te stellen dat al die klimaat-drammers de grootste vervuilers zijn. Als je een lijst met vragen zou laten invullen dan zal je zien dat het verre van klimaat-bewust is. In de politiek ook zo’n roep-toeter die dramt met extreme maatregelen maar zelf in 1 jaar tijd 21 keer de wereld is overgevlogen.

   Jensen, ga zo door en ik geniet van je podcast!!!!

  10. Daar schrik ik toch wel van, van dat vrouwtje. Ik wist niet dat de natuur zoiets afstotends kon scheppen. Het zal wel door de”klimaatverandering” komen.

  11. Het enge is dat NU AL sommige politiek correcte gemeenten hun inwoners DWINGEN om van het gas af te gaan en dan zo “vriendelijk” zijn een LENING te verschaffen voor wie niet ff 20.000 euro achter de hand heeft… het is al té ver gekomen met deze nonsens!!! Ff snel doorgedrukt vóórdat er ooit referenda komen… WALGELIJK!!!

   En Robert… inderdaad zielig als er kindjes wakker liggen over het klimaat.. maar nog erger dat ze al zo ge-brainwashed zijn dat ze denken een volwassene aan te kunnen spreken op zogenaamd vervuilend gedrag (dankzij het niet meer opvoeden van kinderen door radicaal linksdenkende ouders).

   Net als dat de “man” weer terug moet, mag er ook wel weer eens ouderwets opgevoed worden. “Kinderen zijn de toekomst”… maar er worden brutale klimaat-robotjes gekweekt die verder vleugellam zijn. Meest beïnvloedbare groep in de samenleving… eng hoor…

  12. Al die klimaat gekkies hopen alleen maar op neergang van de westerse wereld. Hoe kan je dit nou normaal verdedigen.

   Zie bijvoorbeeld deze video:

  LEAVE A REPLY

  Please enter your comment!
  Please enter your name here