JENSEN AFLEVERING 5: “IK BEN DE MEEST GEFATSHAMEDE PERSOON VAN NEDERLAND”

3

3 COMMENTS

 1. Ik vraag me al jaren af hoe het toch mogelijk is dat Peter Rrrrr tot het geweten van NL gebombardeerd is, zijn beste vriend was nota bene een zware beroepscrimineel die letterlijk over lijken ging en oa Heineken ontvoerd heeft, op zijn begrafenis hield Peter Rrrr huilend een toespraak vertellende dat het zijn beste vriend was. Hoe is het dan mogelijk dat Peter Rrrr anderen publiekelijk kan veroordelen vanwege hun “foute morele kompas” terwijl hij duidelijk geen moreel kompas en geweten heeft. Waarom wordt hij daar nooit een keer publiekelijk en openlijk op aangesproken want ik wil wel eens zien hoe hij zich daaruit denkt te lullen. Anderen veroordelen voor het aanhangen van “foute” politici terwijl je niet fouter kan zijn dan zijn beste vriend. Dat hij daar al die tijd mee wegkomt en daar nooit – helaas ook niet door Jensen – op is aangesproken is voor mij onbegrijpelijk. Misschien dat het alsnog een keer gebeurt en daarmee zijn smerige en zure pie hole voor eeuwig gesnoerd wordt.

  En verder; tegenwoordig is het de leugen, hypocrisie, morele chantage, dubbele maten, doemprofeten, list en bedrog, die regeren. We begeven ons op een glijdende schaal en steeds dunner ijs, doodeng!!

  Als laatste; in Europa heb je “wit privilege”, in Azië “geel privilege” en in Afrika “zwart privilege”, en nu?

  Jensen, hou vol!!

 2. Olcay Gulsen denk alleen maar aan het geld, bang voor de sponsoren en daarom roept zegt ze sorry. Die drie lulhannesen die erbij staan als een zak aardappelen zeggen ook niks. TV mensen zijn egotrippers die alles voor geld doen. Alhoewel Peter R daar een uitzondering op is, hij heeft de roeptoeter ziekte ook wel wartaal syndroom genaamd.

  Rutger Bregman, andere voor je karretje spannen een kinderen lokken om jouw agenda. Ik zeg die Rutger gaat het niet redden in de grote boze mensen wereld.

  Een liedje voor de Burgermeesteres:
  https://www.youtube.com/watch?v=3z4CdzcMjig

 3. Olcay Gulden is niet wijs,ze zat eens in een spelprogramma toen de naam van lucille Werner voorbij kwam,de mannen zeiden toen is dat die mooie blonde dame,waarop olcay zei hoe bedoel je mooi,welnee ze is niet mooi zei ze.Ik moest er ff op reageren en schreef op haar fb,jullie turkse wijven lopen alle Nederlandse vrouwen af te kraken ook die achterlijke Sabia en Tourya jullie denken dat je knap bent maar jullie hebben zo’n verrot karakter,domme wijven zijn het alle drie.En dan de belediging naar jou Robert,ach je moet maar denken die wijven zijn nog minder dan een hoop stront zo doen ze zich voor tenminste.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here