JENSEN AFLEVERING 3: BELANGRIJKE CLIMATE CHANGE UPDATE

7
Analyse van de deze week doorgevoerde klimaatwet in de Eerste Kamer met wetenschapsjournalist Marcel Crok. Nabeschouwing EU-verkiezingen van vorige week. De uitslagen zijn duidelijk. We spreken met Dries van Langenhove van VB vanuit Brussel.

7 COMMENTS

 1. Hallo Robert,

  Top broadcasts en hou vol, mijn steun heb je!

  Ik zal je vertellen waarom de linksen nu weer dat klimaat gedoe ons door de strot duwen.

  De linksen in de ‘regering’ zitten wel heerlijk zo met een mooi salaris op het pluche én zonder echt iets te doen wat het belang dient wat onze (voor) ouders hebben opgebouwd.

  Wat ze wél doen, is al jaren ons voor de gek houden, nu weer met dit soort klimaat onzin, en de reden is om de belastingkas te vullen, wat vooral nodig is – als gevolg van hun wanbeleid – voor het financieren van de toestroom van mensen uit buitenland die hier maar binnen blijven komen en gehuisvest moeten worden en een uitkering moeten hebben en de schade als gevolg van de criminaliteit die het ook met zich meebrengt te kunnen blijven bekostigen.

  Maar dat verband praten ze niet over en houden de linksen slinks buiten de media. Ik zeg altijd wij hebben geen echte regering met kundige gezond verstand mensen en realisten die het land goed besturen, maar zakkenvullende poppenkast die het volk verlakt met steun van de (linkse) media, (linkse) scholen, (linkse) gemeenten, (linkse) uitkeringsinstanties, etc.

  Zelf overweeg ik weer noodgedwongen te gaan verhuizen i.v.m. de nieuw gehuisveste, vaak niet Nederlands sprekende mensen om me heen, de toegenomen herrie, verpaupering en criminaliteit in mijn directe leef omgeving. Maar waarheen weer verhuizen met mijn budget. Dacht jaren geleden dat ik in een nette wijk was gaan wonen.

  Groet van een trouwe volger van je uitzendingen !
  Simon

 2. Klimaat, gender gedoe en immigratie is een onderdeel van het VN doel “Agenda 21”. Het is een heel verhaal en je moet het maar eens opzoeken. In het kort, om “Agenda 21” te realiseren moeten de hele westerse beschaving en culturen kapot, worden gereduceerd tot het niveau van een dictatoriale Afrikaanse/moslim staten.

  Het grootste gevaar is en zijn de centrale banken. Wie zijn mondje open doet of wie te invloedrijk wordt, zal niet meer in aanmerking komen voor een bankrekening en eventuele sponsoren zullen worden verzocht te stoppen met sponsoring. Met andere woorden financiële drooglegging.

  De politiek kijkt weg, omdat ze gouden bergen worden belooft, als ze braaf doen wat ze wordt opgedragen. Iedereen die waarschuwt voor “Agenda 21” zal worden weggezet als een dwaas, gek, etc, door de NOS/NPO van deze wereld. Alles draait on Agenda 21 kijk deze video eens.
  https://www.youtube.com/watch?v=w_xMDxxI51Q

   • @ScheleJoop
    Heb Bill Still regelmatig voorbij zien komen op social media en mag zijn stijl en reeks van onderwerpen graag beluisteren. De moeite waard en informatief.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here