JENSEN AFLEVERING 2: RECHTSE POLITICI EN SUPPORTERS LOPEN GEVAAR

14

14 COMMENTS

 1. @ Wierd Duk,
  Kijk als je niet weet waar je het over hebt dan kun je beter je mond houden, ik doel hier op wat Wierd zei over Brexit. Maar gelukkig is er ook een uitleg voor Telegraaf en andere MSM journalisten, zodat jullie het ook kunnen begrijpen wat er hier gaande is.
  https://www.youtube.com/watch?v=yGL-XJPuCuo

 2. Jensen je moet Ann Widdecombe van de Brexit Party eens gaan interviewen. Ze heeft jaren voor de conservatieven in het parlement gezeten en was ook een Minister. Ze is echt iemand die van aanpakken weet. Voor de liefhebber hier is een toespraak die ze gaf een dag voor de EU verkiezingen in het VK. Smullen gelazer voor de politieke junk.
  https://www.youtube.com/watch?v=rpwMnajQLxI

 3. Twee rechtse partijen die elkaar in elkaar proberen te slaan.
  Jensen, weet dat je de politiek strak volgt, maar heeft blijkbaar gemist dat de VVD allang niet meer rechts meer is.

 4. Jensen, top aflevering. Wat Wierd Ruk Telegraaf aangeeft over het stemgedrag vanuit rechts klopt precies. Het is precies de reden waarom ik niet ben gaan stemmen. Ik ga nu May is afgetreden de Brexit weer volgen, want wat was het boring… Als de Brexit een succes wordt geloof me dan word er anders gestemd in Nederland. Jensen, ga alstublieft zo door vooral het begin van je uitzending over de rechtse politici heb ik helemaal gemist in de traditionele tv. En sorry maar Amsterdam verdient Femke

 5. Wat een geweldige show, Jensen! en wat gaaf dat je op deze wijze door gaat en wederom, met alle spijkers op hun kop, bedankt!
  Helaas is de sabotage van rechts niet tot de NPO beperkt en zit er een leeftijdsslotje op je aflevering. Het is daarom aan te raden om ook een mirror te draaien op Bitchute of bit.tube.

 6. Episode 2 nog niet droog of Wird Duk wordt met de door bedreigd door Sinterklaas.
  Niet te geloven dit.

 7. Ik zit altijd in een tweestrijd of ik je nou geweldig moet vinden of haten. Maar je bent wel recht voor zijn raap. Dus…..ik ook. Wég met die sigaar!

 8. Wat een topafleveringen. Ik kijk graag naar Jensen en zou graag financieel willen ondersteunen maar dat lukt niet meer als je alleen een AOW hebt. Sorry. Ik hoop echter wel dat er mensen zijn die dit wel kunnen steunen.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here