HET EINDE VAN JENSEN…EN EEN NIEUW BEGIN

60

60 COMMENTS

 1. WTF? Ik wil jou een mail sturen en ik krijg melding dat pagina niet beschikbaar is? Daaaamn. Is jouw site nu al onder curatele gesteld??? Ik ben jouw laatste aflevering Jensen aan het terugkijken…zonde dat je van de buis gaat. Maar gelukkig weten we je hier elke dag weer te vinden. Keep IT up Mister!!!!

 2. Eindelijk de enige echte Jensen website. Ik kan helaas niks doneren want ik heb maar een uitkering maar speciaal voor jou heb ik mijn adblocker voor deze website uitgezet :-).
  Ik vind zeker dat je weer terug moet komen op de “gewone televisie” er moeten meer programma’s komen die niet links gefocussed zijn maar meer neutraal or licht rechts want al het andere is op zijn minst licht link tot zwaar links.

    • Dat zal wel, maar bedenk wel dat überhaupt het bestaan van een uitkering grotendeels te danken is aan linkse partijen.

     • Die hebben we grotendeels te danken aan Drees. Die ook een fel tegenstander was van massa immigratie. Die uitkeringen hebben helemaal niets te maken met de huidige ‘linkse’ partijen. En uitkeringen zijn een sigaar uit eigen doos, je betaald er tenslotte premie voor.

    • Maar er zijn velen (die ik ken) die totaal niet willen werken omdat uitkering makkelijker is, overal vrijstellingen voor krijgen en toeslagen vangen.
     Controles van soc.diensten en UWV zijn er niet. Toen mijn zoon recht op WW had werd hij binnenste buiten gekeerd alsof hij een oneerbaar deed.

   • hey Jensen, echt een geweldig rechts programma heb je, top. Ik zou echt graag iets aan je willen doneren maar zit diep in de schuldsanering en heb maar een klein uitkerinkje… veel plezier met je website

   • Wat een onzin zeg! ik heb helaas momenteel ook tijdelijk een ww uitkering, al 30 jaar gewerkt! Echter als het aan de linkse partijen ligt heb ik straks niet eens meer geld om te eten of wat dan ook.De linkse partijen willen vooral ons zuurverdiende geld uitgeven aan onderwerpen die niet ten goede zijn aan de Nederlandse bevolking en ouderen zijn! Klaar met het linkse gedoe!

    Jensen echt TOP wat je hebt gedaan! Ga je zeker volgen hier. De waarheid MOET en MAG gezegd worden! Ik ga op zeker weer stemmen op Forum voor Democratie!

 3. Goedemorgen Robert, RTL is dom bezig om je contract niet te verlengen, maar de trein rijdt en dendert door, je bent een topper op het niveau van Pim en Thierry, ik ben ook gelijk sponsor geworden. Ga zo door!

 4. De uitzendingen waren allen een verademing !
  Bedankt voor je inzet en bedankt aan je gasten.

 5. Mijnheer Mensen.

  Hoop dat RTL bij zinnen komt.
  En het programma Jensen weer in de programmering zet.
  Een aanwinst voor NL

 6. Ik ben 75 jaar en eigenlijk al afgeschreven door M Rutte te duur /grijs /teveel pensioen noem het maar en het is onze schuld .
  Ik heb de afgelopen weken met plezier naar Uw programma gekeken Ik ga het programma missen Maar gelukkig kan ik hier nog op de hoogte blijven

 7. Ik wil bij deze even zeggen dat ik jou een geweldige vent vind.Mijn man en ik hebben echt van je shows genoten, hadden er ook graag een keer bij willen zijn maar met 60 euro leefgeld in de week en geen vervoer was dat onmogelijk voor ons. Ik hoop zo dat je weer terug komt op de buis, ik kijk daar nu al naar uit…heel veel succes met je nieuwe website, heb me meteen aangemeld…Gr Andrea en Geertjan Simons te Tilburg

 8. Ik keek graag naar jou en je gasten,eindelijk eens geen linkse kliek.Ga vooral door,want er zijn genoeg verstandige mensen die er ook zo over denken!

 9. Hulde voor je geweldig inspirerende programma, ik vertrouw erop dat ook jij je nimmer laat “onderschoffelen ‘. Dus je gaat gewoon verder met je gezonde en kritische kijk op zaken, onze zaken ! Blijf ons informeren en inspireren!
  Inmiddels wordt het tijd dat we met zijn allen echt actief gaan werken aan een Nederland waarop we weer gewoon trots zijn. Inderdaad Robert Jensen, een land waarin we weer respect hebben voor onze Wet die misschien wel een enigszins aan de ontwikkelingen moet worden aangepast. Respect voor onze handhavers en bestuurders en kritisch zijn als het om hun verantwoordelijkheid gaat. Respect moet je toch verdienen? Ben trots op onze creativiteit en de positie die wij, hoe klein dan ook op de wereldmarkt, innemen. Samen moeten we op de veranderingen inspelen en grenzen stellen zodat we de mogelijkheden hebben ons, met instandhouding van onze cultuur waarin bijvoorbeeld de vrouw als volwaardig gelijkwaardig levenspartner centraal staat, verder politiek neutraal te blijven ontwikkelen. Het is essentieel de kwaliteit van leven te verbeteren en deze/onze vorm van beschaving als maatstaf voor ons land duidelijk te handhaven. Letterlijk en figuurlijk duidelijk zichtbaar en voelbaar grenzen stellen aan ongewenste ontwikkelingen. We hoeven ons niet te schamen voor duidelijkheid, discipline, transparantie.
  Laten we niet meer wegkijken maar de zaken eindelijk gaan aanpakken in ons belang en het belang van de generatie die na ons komt. Robert, ga zo s.v.p. door, er zijn zeker meer mensen geïnspireerd dan je misschien voor mogelijk hebt gehouden.

 10. Hoi Robert , super jammer dat je programma gestopt is .
  Toch denk ik dat er wel een omroep zal komen die jou weer terug laat komen op de buis.
  Ga zo door en heel erg bedankt voor de mooie uitzendingen .
  Tot snel . Mvg Bert

 11. Vanaf het begin heb ik mij verbaast over de wekelijkse kijkcijfers van JENSEN bij stichting kijkonderzoek . Dit kan gewoon niet kloppen met zoveel PVV en FvD aanhang in het land. En om nou te zeggen dat er concurrerende programma’s tegen over stonden, niet echt. Gaat de macht van links misschien zo ver dat ze ook kijkcijfers manipuleren ?

 12. Blijf vooral doorgaan Jensen, word tijd voor verandering in de media. Je bent een verademing voor de tv ipv dat smerige linkse geluid, wilde dat ik je kon ondersteunen financieel. Helaas gaat me dat niet lukken aangezien ik een WGA uitkering heb, en noodgedwongen de voedselbank moet bezoeken. Ga vooral zo door

 13. Verdikkeme, eindelijk eens een programma met rechts geluid, is het alweer afgelopen. Ik heb werkelijk genoten. Ik geloof er geen ene moer van dat de kijkcijfers laag waren, mensen smachten naar een ander geluid dan dat eeuwige zeikende links. Ik hoop toch echt dat er in de toekomst een rechtse televisiezender komt om ook de mensen, die geen linkse meute zijn, van enige eerlijke informatie te voorzien. Robert……dank je wel voor die paar maandjes….je hebt een heleboel mensen blij gemaakt.

 14. Ik vind het mooi om te zien hoe je als TV personage bent gegroeid naar een volwassener geluid. Een format waarbij je belangrijke zaken belicht, maar de oude Jensen stijl door de show heen laat schemeren. Ik heb met veel plezier genoten van het programma, dit terwijl ik al jaren geen traditionele TV meer kijk. Blijf het bijzonder vinden dat traditionele media niet meer funding willen uittrekken voor een programma als dit. Zijn ze dan zo bang dat dit hen kijkers en imagoschade kost? Of wordt de belangstelling voor een programma als deze in Hilversum onderschat? Ik wens je het beste Robert! Ik ga hier wat mogelijkheden verkennen om je te kunnen steunen waar mogelijk.

 15. Dat RTL Twan Huis vd buis haalde kan ik nog begrijpen, maar jouw is onbegrijpelijk.Heeft RTL nou geen benul wat er bij de kijkers leeft.Eindelijk een nieuw geluid , dat slappe linkse gelul op NPO en alle aantijgingen tegen Thiery Baudet zijn zoveel mensen zat.Net zoals ik kijken veel mensen niet meer naar die linkse progamma’s.Die notabene gemaakt worden van ons belastinggeld, dus ook door rechtse mensen!!Daarom mag van mij al het geld wat betaald word aan NPO gestopt worden.Halen ze het geld maar bij hun linkse vriendjes.Mijn geld gaat nu naar Jensen, vernieuwend en eerlijk.
  Enne oja, ik ben niet dom zoals ze beweren bij NPO als je rechts stemt.

 16. Ik ben een vrouw van 61 en keek met plezier naar Jou programma !!! Ben die linkse NPO zo donders zat Jinek en alle andere bij elkaar opzouten met die zooi!!!

 17. Al die linkse zakkenvullers! Ja toch, niet dan, zo is het ook. En al die lui in Den Haag maar geld verdienen, terwijl de hardwerkende Nederlander hard werkt. Jensen komt tenminste op voor de werkhardende Nederlander! Al dat langharig links tuig! Beter kortzichtig dan langharig!

 18. Als je over kijkcijfers praat, gaat het om 2800 mensen met een kijkkastje. Er zijn 17 miljoen inwoners waarvan een circa 1/3 kids zijn. Hoe kan je dan in Godsnaam meten hoeveel kijkers je hebt? Totale onzin!

 19. De laatste 24 weken is op dinsdagavond de tv weer aangegaan. We hebben genoten om weer eens de waarheid te horen. En dat met zoveel humor. Heerlijk! Je show was echt een VERADEMING.
  Maar je bent nu wel aan NL verplicht om door te gaan!!!! Hoe dan ook.

 20. Jensen. Langzaam groeide je in je uitzendingen tot serieuze interviews. Wat een verademing om tv te kijken en een ander geluid te horen. Ga door Thierry en Wilders ga door. We zijn geen racisten. Laat je niet uit het veld slaan.

 21. Hi Robert, wat ben je steengoed bezig! En met enorm goed gevoel voor humor! Ik hoop nog veel van je interessante interviews te kunnen zien. Dat stukje over de Europese verkiezingen heb ik ook even met mijn kinderen gedeeld. Zo is het! Je bent tenminste een wakkere wolf. In plaats van een slapend schaap…. Heerlijk. Doet me denken aan een citaat van

  Napoleon : De geschiedenis is een hoop leugens waarover iedereen het eens is.

  Origineel: Qu’est-ce que l’Histoire, sinon une fable sur laquelle tout le monde est d’accord?

 22. 62 jaar, kom uit een links nest maar toen ik zelf kon nadenken al heel snel naar rechts uitgeweken! Jammer dat jouw programma dat eens een ander geluid liet horen van de buis gehaald is.

 23. En in de media wordt iedereen die op Baudet stemt of sympathie heeft voor Jensen als zwakbegaafde afgebeeld. Ik ben hoogbegaafd… En Baudet is ook hoogbegaafd… En zo zijn er meer…. Die gewoon hun verstand gebruiken. Maybe we should tell people than their brain is an app…. Then they start using it.

 24. Hallo Robert,

  Ontzettend jammer, dat je show bij RTL5 stopt
  maar wat fijn dat je desondanks dóórgaat!
  De aanhouder wint!
  Wij kijken nooit meer tv … al zeker tien jaar niet meer
  maar jouw programma namen we op en keken zo snel mogelijk.
  We zullen je zeker met een bescheiden bedrag helpen
  want dit geluid moet blijven!
  Bedankt en ga zo door!

  Met vriendelijke groet,
  Annie de Wijs

 25. Een marketing advies; maak je site breder door een concentratie van kritische publiekstrekkers. EbruMetro DijkgraafJanzijnBrief e.a. Een professioneel bewegend deel en een statisch lees gedeelte. Aangevuld met een wetenschappelijk deel: statistiek van echte cijfers. Crowdfunded en abo. Geen reklame want manipulatief afhankelijk. Nieuwe media is dan echt een feit, tv definitief verouderd. Gelijk een oplossing voor alle schrijvers individueel en vergeefs, want waar begin ik, op zoek naar funding. Succes.

 26. Hé Robert!

  Uiteraard steun ik jou en jouw geluid.
  Daarom doneer ik maandelijks, wat ik normaal nooit doe! Maar daar kan toch geen discussie over zijn….. jij moet gewoon doorgaan!

 27. thanks Jensen, eindelijk weer eens een programma waar we veel waarheid hoorde, ik blij je volgen

 28. Robert, hartelijk dank voor al je uitzendingen, het was telkens weer top! Ga door met je doelen, ze zijn goed man!
  Dus hopelijk tot gauw weer je kop op tv!

 29. Het zijn de kijkcijfers van de door ons belastinggeld betaalde publieke omroep die kelderen. Presentatoren met idioot hoge salarissen. De geldverslindende linkse npo wil nog meer van uw geld, nu al bijna 1 miljard per jaar! Minder presteren en meer geld vangen, waar kennen we dat toch van. Jensen, jouw programma was idd een verademing. Jammer dat het is gestopt maar goed dat je op deze manier verder gaat.

 30. De NPO mag van mij nog sport en nieuws uitzenden en al die andere linkse rotzooi moet niet meer in stand worden gehouden met ons belastinggeld. Laat ze maar eens aankloppen bij de Commerciele zenders dan zien we wel hoe lang die Linkse propoganda nog op tv zal zijn. Ik ben ervan overtuigd dat we dan verlost zijn van DWDD, Pauw en Jinek. Ze zouden dan hun eigen broek moeten gaan ophouden en ik ben ervan overtuigd dat ze dat niet zal gaan lukken. Jensen jij was inderdaad een VERADEMING!!! Ik hoop dat het je goed gaat met je verdere carriere zodat we tenminste wat tegengas krijgen te zien tegenover dat Linkse geneuzel.

 31. Ik heb de laatste twee afleveringen gisteren gekeken Robert, en moet zeggen. Het was een verademing om naar te kijken. Ik heb Therry nog nooit zo ontspannen erbij zien zitten. Het was puur genieten van jouw shows, bedankt daarvoor….

 32. Voor alle mensen die hier reageren zou ik willen zeggen Petje Af
  Robert ga zo door,bedankt voor de prachtige tv shows

 33. Ik zie geen optie om een incidenteel zelfgekozen bedrag te doneren. Niet iedereen wil of kan maandelijkse bedragen betalen. Maar willen toch Robert Jensen wel steunen! Graag ook die optie invoeren!
  Robert Jensen verdient een zo breed mogelijke steun voor zijn eerlijke en heldere verslaggeving en het verwoorden van de standpunten van al die mensen die zich niet kunnen vinden in het dwingende linkse gedachtengoed. En dat zijn er heel veel. Het is dan ook zeer onwaarschijnlijk dat de in de media gepresenteerde kijkcijfers juist zijn. Geen waarde aan hechten. Ga zo door Robert Jensen!

 34. hup Jensen hup, weg met dat zogenaamde politieke correcte gelul waarmee ze ons land weg geven.
  dat infantiele milieu gedram

 35. Ben toch benieuwd of het dhr van der Vorst zijn inbreng is geweest om jouw programma te beëindigen. Zonde!

 36. Over kijkcijfers gesproken. Ik heb alle uitzendingen van Jensen opgenomen en later bekeken/ beluisterd. Ik vraag me af, of deze in de zgn telling worden meegenomen. Bovendien hoor ik in mijn directe omgeving van veel mensen, dat Jensen altijd een nieuw fris geluid brengt/ bracht. Dan ga ik ook wel een btj twijfelen aan het waarheidsgehalte van de “telling”. Jensen, mijn steun heb je en ik zal zsm een donatie doen!

 37. Goed dat je op internet doorgaat. Ik hoop echter dat je met gelijkgestemde mensen een omroep binnen het publieke bestel opricht. Ik zou er meteen lid van worden. Krijg ik tenminste ook eens waar voor mijn belastinggeld waarmee ik noodgedwongen bijdraag aan de linkse bagger bij de NPO.

 38. Blijf zo doorgaan Jensen helemaal toppie de waarheid mag gezegd worden MAAR NIET IN NEDERLAND dan ga je te ver ook ik maak mij al jaren kwaad over het neder-landse politiek beleid

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here