EU-VACCINATIEPASPOORT VERPLICHT IN 2022

De Europese Commissie heeft een compleet uitgewerkt plan klaarliggen om ons in 2022 allemaal te verplichten tot het hebben van een vaccinatiepaspoort.

"De EU-landen zijn zelf bevoegd voor vaccinatie, maar de Europese Commissie helpt hen hun vaccinatiebeleid en -programma’s te coördineren." In realiteit betekent dit natuurlijk dat Brussel hun vaccinaties door onze strot willen duwen.

"Dit initiatief moet de vaccinatiescepsis terugdringen, zorgen voor betere coördinatie bij de aanschaf van vaccins, onderzoek en innovatie ondersteunen en de samenwerking binnen de EU op dit terrein verbeteren."

De timeline van het EU-vaccinatiepaspoort 2022 kun je hier lezen.

Laatste berichten

UIT DE JENSEN SHOW: TWEE MAANDEN LOCKDOWN MAAKT VEEL DUIDELIJK

We hebben veel positieve reacties gekregen op de mail die Jensen voorlas in aflevering 159 "NIKS KLOPT MEER". Dit verhaal is afkomstig van Boele Ytsma en delen we hier op veler verzoek met jullie.

MEDIA, CBS EN RIVM MISLEIDEN MET CIJFERS

Het is al lang duidelijk dat de angstterreur van de media één van de belangrijkste redenen is dat we nog steeds onze vrijheid niet terug hebben.

HET INTERVIEW DAT JE NIET MAG ZIEN VAN YOUTUBE - DAVID ICKE

David Icke werd eergisteren geïnterviewd door het mediaplatform London Real. Veel mensen keken het interview live, maar het werd een minuut na afloop direct verwijderd door Youtube.