DE JENSEN PODCAST EPISODE 42

5
Jensen is back! Met empathie voor het zoontje van Femke Halsema. Linkse gutmenschen hitsen zichzelf op over naargeestig metro Twitter-filmpje. Blanke mensen worden nu openlijk gediscrimineerd en Jensen’s kijk op Jeffrey Epstein’s ‘zelfmoord’.

5 COMMENTS

  1. Er zijn globaal hele machtige anti-blanke / -westerse krachten aan het werk en die hebben de msm en de blanke elite in hun zak en werken gretig mee aan hun eigen ondergang. Het is praktisch onverklaarbaar behalve dat ze op kort termijn er beter van worden en zich ook nog een keer moreel superieur kunnen voelen. Het is ongelofelijk deze zelfdestructie. En als je er iets beters voor terug zou krijgen dan was het nog te begrijpen maar de westerse wereld is de meest vrije, open en tolerante samenleving die er is en waarschijnlijk ooit bestaan heeft. En dat moet stuk…. schiet mij maar lek.

  2. Hier een “voorspelling” van zo’n slissende schlemiel afgelopen mei in de telegraaf, deze “voorspelling” was uiteraard op niets gebaseerd behalve op de wens want als de “voorspelling” uit was gekomen dan waren de hysterische doemprofeten volledig losgegaan maar helaas voor de slissende schlemielen is hun “voorspelling” in het water gevallen. Desondanks zullen ze denken volgend jaar beter want dat de “voorspelling” er volledig naast zit wordt uiteraard compleet genegeerd: https://www.telegraaf.nl/nieuws/3610390/zomer-wordt-droog-zonnig-en-warm

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here