DE JENSEN PODCAST EPISODE 41

6
Japan gaat mens-dier-hybriden maken, Prince Harry is pussy whipped, wat er ECHT is gebeurd bij het FVD en Thierry Baudet interview!

6 COMMENTS

  1. Gekke Henky Otten Partij GHOP, overschat zichzelf enorm. Hij heeft de uitstalling van een deurmat het voorkomen van de dikke deur en slaat verwarrende taal uit op TV. Als een kip zonder kop schuift hij bij elke TV/Radio show aan om vervolgens een warrig verhaal te vertellen.

    Man, man, man, dan ben 55 plus jaar oud en zet je jezelf zo voor gek. Nee Henk zing maar met ons mee… Dit is het einde nu……………..
    https://www.youtube.com/watch?v=TFY62TJzNvE

  2. Volgens Harry zijn blanken onbewust racisten en dat zegt iemand wiens voorouders (leenheren) voor eeuwen het eigen (blanke) volk hebben uitgeknepen tot de laatste druppel (lijfeigenen) en als klap op de vuurpijl ook nog eens zwarten als slaaf naar Amerika transporteerden. De goocheltruc die Harry hiermee uitvoert is dat het blanke klootjesvolk wiens voorouders tot de laatste druppel werden uitgeknepen en nu hun leefruimte moeten delen met nieuwe ‘medelanders’ de schuld krijgen van hetgeen waar zijn voorouders zich schuldig aan hebben gemaakt en de blanke elite zichzelf daarmee een vrijgeleide geeft, het zal me ook niet verbazen dat om die reden Harry met een vrouw van kleur moest trouwen.

    Ik kan niet anders dan concluderen dat de blanke elite in samenwerking met westerse mega corporaties de westerse wereld hebben verkocht en het oorspronkelijke blanke volk daarmee niet enkel vogelvrij hebben verklaard maar tevens de schuld van alle ellende geven waar de blanke elite zich schuldig aan heeft gemaakt. En zo wordt het blanke klootjesvolk niet alleen wederom geslachtofferd maar worden nu ook nog een keer omgevolkt middels de huidige Trans-Mediterrane slavernij die aan ons wordt verkocht als ‘De Vluchtelingencrisis’. #HetGroteVerraad

  3. Waarom ben je in zee gegaan met DDS? Ik zal je vertellen waarom Jensen. De artikelen lees ik graag maar al jaren worden de reacties 24/7 bepaald door trollen. 24/7 al jaren trollen daar. Nu ben ik een keer flink tekeer gegaan tegen deze trollen, hoewel ik verder eigenlijk niet eens zo veel reageerde, en IK KAN NU NIET INLOGGEN LOL. Ik vertrouw DDS dan ook voor geen meter. Ga liever samenwerken met GS Jensen. Ik volg je toch wel omdat dezelfde conclusies hebben. Ga weg bij DDS, klopt niets van die site.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here