DE JENSEN PODCAST EPISODE 35

7
Een verlichtende aflevering. Jensen vertelt je de waarheid over alles waarover je onterecht bang wordt gemaakt. Politieke correctheid slaat door: vrouw mag niet meer stofzuigen in Engelse reclames en TU Eindhoven discrimineert mannen. En waarom Joe Biden NIET de Democratische Presidentskandidaat gaat worden.

7 COMMENTS

  1. De slissende seniele, vind ik een mooie aanduiding, ik heb er ook een beeld bij in mijn hoofd. De slissende seniele heeft geen spaar centjes en moet elke maand geld lenen bij vrienden en familie, om rond te komen. Hierdoor heeft de slissende seniele een negatieve kijk op het leven. Deze negativiteit werkt ook door op hun gemoedsrust en gedachten waardoor DOOMSDAY de wens van de gedachten wordt bij de slissende seniele.

    Ook komt het regelmatig voor dat de slissende seniele stinkt en vettig haar heeft, ik denk hierbij aan de Burgemeester van Amsterdam. Ook slaat de slissende seniele vaak wartaal uit, ik zou hier kunnen verwijzen naar ene Peter R, die overal over mee wil praten (vaak niet gehinderd door enige kennis) zolang hij maar op TV is.

    Nou, jullie zien wel dat de slissende seniele vele gedaante en/of verschijningen kan aannemen, maar er is een ding waardoor ze gelijk door de mand vallen……………………………. Zet gewoon een petje op met MAGA 2020 of Brexit of FvD, en schuimbekkend worden ze helemaal dol.

  2. Kijk maar eens naar de lucht tegenwoordig die vliegtuigen chemtrails daar komt het door een ouwe oldsmobiele mag de stad niet in maar elke dag vervuilen ze de lucht

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here