DE JENSEN PODCAST EPISODE 32

3
Het winnende geluid dreunt door in heel de EU. Theresa May is een huilebalk en waardeloze leider gebleken. Klimaatwet door de Eerste Kamer: een dikke middelvinger richting de Nederlandse kiezer. En wat mogen we blij zijn dat Donald J. Trump president van Amerika is.

3 COMMENTS

 1. 30 Mei 2019: Conservative MP Jacob Rees-Mogg attacked
  Weer een Brexit parlementslid aangevallen en uitgescholden op straat in Londen, “sieg heil Jacob you fascist”. Waarna er water naar hem wordt gegooid. Radicaal links is totaal aan het doorslaan omdat ze niks kunnen winnen op basis van argumenten. Ze verliezen elk debat over klimaat, gender gedoe, immigratie, EU, enz…. Dit is waarom ze schelden, schreeuwen en soms agressief worden, want dan hoef je niet in debat te gaan, en kun je baden in je eigen gelijk zonder tegen woord.
  https://tinyurl.com/y2lp88bu

 2. Veel linkse mensen reageren vanuit de onderbuik. Dat is identiek aan kleine kinderen die sommige dingen nog niet hebben geleerd en dus maar gaan schreeuwen of huilen als ze hun zin niet krijgen. Het beste is dan ook om linkse mensen als kleine kinderen te behandelen.

 3. Twitter doet Geert Wilders in de ban
  Jawel, ook PVV leider Geert Wilder is de mond gesnoerd op twitter. Hij ging ook weer tekeer door te schrijven, D66 sukkels, islam-weg en keppeltje-op. Man, Man, Man, in wat voor een wereld zijn we terecht gekomen, waarin bedrijven als facebook, twitter, Google bepalen wat je wel en niet mag zeggen. Ik waarschuw die linkse gekkies die staan te juichen met het volgend aangepaste quote van Lutheran pastor Martin Niemöller (1892–1984).

  First they came for the twitter accounts, and I did not speak out
  Because I was not on twitter.

  Then they came for the facebook accounts, and I did not speak out
  Because I was not on facebook.

  Then they came for paypal, and I did not speak out
  Because I was not using paypal.

  Then they came for the internet and there was no one left to speak for me.

  https://www.geenstijl.nl/5147924/geert-wilders-geschorst-op-twitter/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here