DE JENSEN PODCAST EPISODE 29

10
Jensen geniet van getriggerde klimaatdrammer Dolf Jansen. Hollywood films zijn door politieke correctheid niet meer om aan te zien. Waarom migranten niet rechts mogen stemmen van links. En Jensen keert terug met online talkshow.

10 COMMENTS

 1. Jensen waar ben je mee bezig? Femke heeft al aangegeven dat er geen discussie over kan zijn!

 2. Jensen je snapt het niet Dolf is er lopend naar toe gegaan. Daarvoor is die een paar maanden weg geweest. Daarvoor moest hij aan het strand 4 boeken per dag lezen. Want hij had maar 3 dagen op het strand all inclusief in een mileu vervuilende en waar al het eten weggegooid wordt. Want daarna moest hij weer terug lopen. En Jensen tip kijk naar Floortje reist de hele wereld over en gebruikt alle mileu vervuilende vervoer. Wat zei heeft weg gevlogen dat zijn die paar graden al. En nu wilt zei dat we bomen gaan planten voor co2 te compiceren. Waarom omdat zei dan weer een wereld reis kan maken. Wat wij ook betalen van onze belasting centen. Ze maakt voor het planten van bomen reclame voor.

 3. Klimaatverandering is de socialistische equivalent van de hel, voldoe je niet braaf aan de dogma’s dan ga je naar de hel. In het socialistische geval gaat niet alleen de “zondaar” naar de hel maar de hele wereld, doemprofeten 2.0. Gasten als dolf zijn de predikanten van de linkse- / socialistische kerk. Hij heeft of had een tweede huis in Ierland, het zijn zulke smerige hypocriete salonsocialisten, om van te kotsen.

 4. Radio 1 en vooral muziek…?
  Het is werkelijk de hele dag extreem linkse, tenenkrommende bagger die daar wordt uitgespuwd, met het hoogtepunt (liever gezegd, het absolute diepte punt tussen de middag met Willemijn ‘van-de-naam-Jesse-glibber-ik-van-mijn-krukje’ Veenhoven en Patrick ‘dat-zoveel-geld-in-mijn-socialistische-zakken-past’ Lodiers.
  Absolute bagger, een marteling voor oren en geest.

 5. Als je over vervuiling van vliegtuigen wilt beginnen, denk hier eens over na. Ik reis graag per vliegtuig. Ik ben liefhebber van dit soort bijzonder transport. Prachtig uitzicht, de kracht, het geluid, waanzinnig.
  Waarom hebben de grote maatschappijen en landen zoals Nederland, Engeland, Frankrijk en Duitsland het HUB systeem bedacht. Reizen via een ander land is goedkoper dan rechtstreeks naar je eindbestemming. Onlangs via ticket spy: Retour ticket naar Las Vegas. Pin me niet vast aan de correcte of niet correcte prijzen, het gaat om het enorme verschil.
  Dit is het reisschema voor ongeveer 220 euro. Dublin – Schiphol, Schiphol – Minneapolis, Minneapolis – Las Vegas en dezelfde stops op de retour vlucht. Ok we wonen niet in Ierland maar in Nederland, we kunnen met Ryanair naar Dublin vliegen vanaf schiphol. Kost je hooguit 20 a 30 euro retour zonder koffer?
  Dus voor 250 euro kan je goedkoop naar Las Vegas. Leuk je vliegt dan wel in 3 verschillende vliegtuig per reis. Terwijl er rechtstreeks wordt gevlogen vanaf schiphol. Maar ja das duurder. Waarom?? 1 vlucht is toch minder uitstoot dan 3 vluchten voor de zelfde reis?? Ja das waar ook. Hier zit een verdien model aan. Het transfer systeem. Daar worden we rijker van.
  De Engelsen vliegen naar de USA via Schiphol, Nederland vliegt naar de USA via Frankfurt of Parijs. De Belgen reizen per trein naar Schiphol of stappen over via Parijs en ga zo maar door. En dat allemaal in 737, A319 toestellen waar je lekker krap als een sardientje of eigenlijk als veevervoer in gepropt wordt.

 6. De griezelige Dolf Jansen is een extreme exponent van alle wat ultra links is. Een boze blanke man? Zeker weten!
  Pak’m aan Robert!

 7. Kom op nou Robert Jensen, laat nou eens het ‘ECHTE GELUID’ over het begrip ‘geslacht’ horen!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here