DE JENSEN PODCAST EPISODE 27

8

Waarom zoveel media blijven roepen over het stoppen van de tv show als het zogenaamd geen impact had?! Robert legt uit waarom de toon niet te hard is maar de beuk er in moet. Een bijzonder verhaal van iemand die z’n mening bijstelde van links meelullen naar gezond verstand. Dit en meer niet te missen nieuws!

8 COMMENTS

 1. Hi Robert, ik hoor van alles over het salaris van de salonsocialist Thijsje van de Linksekerk en zijn, door de Vereniging van Asociale Radio Amateurs (VARA), gevreesde vertrek naar RTL. In combinatie met jouw gedwongen vertrek bij RTL kom ik tot de voorzichtige conclusie, dat RTL ook ‘n speelbal van Links is, die zo’n ratje als Thijsje wil binnen halen en om die reden is het niet vreemd dat RTL jou gewieberd heeft! Je ziet het vaker, deze bijna ondenkbare en opportunistische samenwerking tussen ogenschijnlijke felle tegenstanders, die op bepaalde vlakken elkaar tot op het bot haten: het grote geld kruipt samen met Links in bed, waarbij beide partijen voordeel hebben. Links kan haar verderfelijke doctrine opdringen/verspreiden en RTL of de familie Endemol etcetera kunnen meer geld naar zich toe harken. Zoals altijd zit de gewone burger daar tussen en wordt die op alle gebieden in de mangel genomen en besodemieterd. Helaas hebben veel van die mensen het niet echt door. Al begint daar wel iets in te veranderen. Anderen zijn weer te eigenwijs om hun domheid toe te geven en doen alles lacherig af, wanneer zij met hun dwalingen worden geconfronteerd. En weer anderen zijn te bang om aan het Linkse kruis genageld te worden, als zij zich openlijk hierover willen uitlaten, getuige bijv. de angst onder leerkrachten die zich niet tegenoven hun linkse collega’s durven te uiten. Ga zo door Robert en doe waar Links zo goed in is: blijven herhalen en confronteren, alleen met dit verschil, wat jij roept is de werkelijkheid!!!

 2. Jensen moet op tv blijven! Wij steunen Jensen!
  Jensen is het gezonde tegen geluid voor de linkse media die dit land over heerst.

 3. Robert, mijn vrienden en ik bleven ervoor thuis!
  Cordon sanitair van onze schijn democratie wat in Nederland niet schijnt te kunnen, maar wel zo is.
  Vluchtelingen worden ervoor binnen gehaald en wij worden vertrapt.
  Jij word de verboden radio van 40-45.
  Zet hem op!

 4. Robert, wat een geweldige mails heb je gehad!!!
  HET LEEFT!!!!
  Mails van mensen waarvan ik het op het eerste gezicht misschien niet verwacht, goed onderbouwd en uit alle lagen van de maatschappij en zelfs jongeren!! Ook nu weer met een grote grijns op mijn gezicht geluisterd. Je buurman, leraar, collega of een stewardes, ieder random persoon kan zomaar een mede-redelijkdenkend mens zijn zonder dat je het weet. De laatste 20/30 jaar zijn wij, tolerante mensen, inderdaad iets te makkelijk geweest en hebben ons een rad voor ogen laten draaien door media en politiek en dat collectieve schuldgevoel laten aanpraten. Ik heb er weer van genoten!!! Word weer een vrolijk mens. En volgende week nog beeld ook. Kan niet wachten!!!

 5. Robert,

  Ga zo door en geef nooit op. Met veel plezier keek ik naar je programma met de gasten die je had. Ik voelde me na vele jaren thuis. Ik ben een realist en heb een heel groot rechtvaardigheid gevoel. Jij met je programma spreekt mij oprecht aan. Ik was jaren lang alleen hierin, zo voelde dit in ieder geval. Moest meestal mijn mond houden. Maar dat doe ik niet meer nu.
  Mijn vrouw en ik steunen je.

  Theo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here