DE JENSEN PODCAST EPISODE 26

7

Wat een week! Het collectieve orgasme over “einde Jensen” in linkse media. Zit het FVD in de problemen? En Jensen betrapt Volkskrant op racisme.

7 COMMENTS

 1. Hee Jensen,
  Gewoon donaties vragen aan de luisteraar, maar dan wel in cryptos, Accepteer 3 crypto-munten, ten eerste Bitcoin (BTC), the king of cryptos, twee Bytecoin (BCN), the king of privacy en drie Litecoin (LTC) the king of honesty. Alle 3 kun je zo weer omzetten in Euros, Dollars, Sterling, whatever.

  Ik weet dat vele de Bytecoin (BCN) optie niet begrijpen. Maar het is de eerste en king crypto die niet te achterhalen is. Bitcoin (BTC) en Litecoin (LTC) zijn wel te achterhalen, weten niet vele maar is wel waar, daarom Bytecoin (BCN) voor mensen die niks van linkse bemoeials moeten hebben. Ik zeg je Jensen je hebt ze echt te pakken als je het doet als ik hierboven beschrijf. https://bytecoin.org/

  FvD Otten,
  Wat Otten heeft gedaan met die eng-nekken van het NRC is totaal fataal. Hij heeft totaal geen politiek inschattingsvermogen en dat is hem terecht fataal geworden. Links en de Telegraaf likken de vingers af want ze kunnen FvD afzeiken. De telegraaf is een verlengstuk van de VVD. Liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, liegen, dusssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss.

 2. Blijf zo doorgaan! Ik word steeds gekker van de mainstream media. Er moeten echt veel meer mensen luisteren. Geef niet op, vroeg of laat komen ze.

 3. precies wat je zegt. Ik kijk nooit tv. Ik heb een dreambox aangeschaft die ALLE letterlijke ALLE kanalen van de hele wereld uitzend voor 5 euro per maand. Ik kijk alleen naar Jensen. Echter, het feit dat ik naar Jensen kijk wordt niet gezien door de kijkcijfer meters.

 4. Otten maakt het Succes kapot van de FVD, wat denkt hij wel niet niet, de gluipert, denkt hij nu echt dat hij ‘t boegbeeld zou kunnen zijn? Die sukkel heeft sowieso geen aura met z’n bolle kop

 5. Beste Robert,

  Ik heb ook genoten van je uitzendingen en hoop dat je weer terug komt op t.v. omdat het nodig is dat de mensen de waarheid weten.

  Speciaal in deze gecensureerde tijden waarin de abnormaliteit wordt gepresenteerd als iets normaals.
  Vaderlandsliefde kan nooit vervangen worden door globalistisch en/of islamistisch gedachtengoed.

  Blijf doorgaan, geef niet op en dankjewel voor je inzet voor ons land!
  Groetjes Elise

 6. Beste Jensen,

  Jammer dat hier geen kijk- en luistercijfers van zijn… want deel je optimisme helaas nog niet.
  Maar mán.. wat hoop ik dat je idd dóórgaat en binnen enkele weken er ook beeld bij krijgt. Of TERUG op TV. Heb net heerlijk je Podcast geluisterd en ja: dat van die kijkcijfers moet wel linkse perceptie en gekonkel zijn en ben blij dat ik die linkse indoctrinatie nooit volg op TV of via kranten. Had ik me rot geërgerd over hoe ze je probeerden af te branden. Volg al jaren geen nieuws of politiek meer… bang voor die hersenspoeling waar velen mee besmet raken.

  En over het FVD: Ik heb zelf helaas wéér niet kunnen stemmen maar wel ontdekt dat in mijn burgerlijke VVD-gemeente blijkbaar een enorme zege is behaald door het Forum… op lokale TV-zender had echter “niemand” daarvoor gestemd (straatinterview in de wijk met mééste stemmers). Béétje vreemd. Net als jouw kijkcijfers.

  Vrijheid van meningsuiting is er allang niet meer en democratie ook niet.
  We leven nu onder een Rutte-dictatuur en ik ga al wat langer mee dan vandaag: vroeger een links-stemmer en tegenwoordig rechts. Niet omdat ik veranderd ben… maar de politiek is veranderd. Vroeger (heel vroegùh) was links vóór het volk, tegenwoordig wordt dat dan “rechts” genoemd.
  Maar dus aangenaam verrast door stemgedrag in eigen gemeente.

  Kan niet wachten op de landelijke verkiezingen en jij zou eigenlijk een dagelijkse talkshow op TV moeten hebben!!! Als tegenhanger voor die linkse indoctrinatie waar helaas zelfs een dierbaar familielid half/half in is gaan geloven. Terwijl diegene wel behoorlijk lijdt onder de gevolgen van de huidige politiek. Ook die groepen niet-digitale ouderen zouden toegang tot jouw geluid moeten hebben. En alle hardwerkenden die geen TIJD hebben voor podcasts omdat ze nu 2x zoveel uur moeten werken als mijn generatie voor dezelfde levensstandaard en dan niet eens normaal woongenot hebben omdat je koopwoning niet meer in rustige buurt staat maar ze er ff een wijk met kansarme allochtonen recht naast je tuinpad zetten. Of dat je met je nieuwbouwhuis(!!!) acuut van het gas afmoet vanwege KLIMAATMAATREGELEN. En kapitalen betaalt voor je afval zélfs wanneer je dat gedwongen gescheiden aanlevert.

  Dit land gaat zo ontzettend naar de klote…

  Jammer dat dit alles zich zo achter de voordeuren afspeelt en niemand ervoor uit durft te komen. Zelfs ik niet want ben ook al te vaak aan de schandpaal genageld óf voor dom aangezien door “politiek correcten” omdat ik verandering en rechtvaardigheid wens te zien.

  En ben verdorie bovengemiddeld intelligent, hàd een goede baan en hàd een goed inkomen. Ook zeer zeker geen racist want altijd allerlei nationaliteiten in vriendenkring gedurende mijn levensloop en carrière. Gedurende die lekker ouderwetse “Hollandse moraal” waar niks mis mee is maar helaas niets meer van over lijkt.

  Nu “monddood” gemaakt door de linkse elite. Godzijdank is er nog de anonimiteit van het stemhokje en voor zover ik kan ga ik jou blijven volgen en waar mogelijk steunen en ik hoop velen met mij!!!

  Mag hopen dat jij booming business krijgt hier en liefst uitgebreider (terug op TV, want mis nu het applaus) en dat dit lévend blijft.

  Beste Robert… dóórbeuken… ik was altijd al een fan maar met je laatste 24 TV-shows heb je hopelijk een stukje historie geschreven!!!✌

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here